zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

Zodiac Varsator Zodiac Varsator | Previziuni astrologice personalizate pentru zodia Varsator

Horoscop Varsator Este semnul cel mai uman al zodiacului, reprezentat ca simbol printr-un om, care poartă la subţioară lui, un ulcior plin de apă, al cărui conţinut, omul din zodiac îl varsă, generos, peste tot pământul. Semn al progresului, al ideilor înaintate, chiar al revoluţiei, care împinge ritmul omenirii către o formulă nouă de viaţă.

GENERALITĂŢI:

Cea mai mare parte a Vărsătorului de Apă, ocupă însuşi semnul, iar pe Cer, mâna stângă, se întinde până în spata Capricornului pe când cea dreaptă, pare că alintă coama constelaţiei Pegasului, aflată în Peşti, unde se găseşte o parte din piciorul drept şi din ulciorul, din care omul Zodiacului pare că răspândeşte apa. în această constelaţie se găsesc coarnele Capricornului şi Delfinul.

Semnul Vărsătorului în Astrologie, reprezintă două frânturi de undă, care par că-s malurile mereu cotite ale unui pârâu. Ele nu indică numai scurgerea sinuoasă a apei care curge din ulcior, ci şi undele de toate dimensiunile: cele sonore, cele herţiene, cele electrice întrebuinţate în aparatele care reproduc: sunetul, vocea, scrisul, telegrafia şi telefonia fără fir; el corespunde de asemenea ideii elicei de avion sau a şinei de cale ferată plină de cotituri. In definitiv, progresul şi invenţiunea sunt schiţate în toată forma lor.

CARACTERISTICI:

Influenţează pe cei născuţi între 20 Ianuarie şi 18 Februarie.
Vărsătorul face parte din trigonul de aer, care este simbolul intelectualităţii; atrage colectivitatea, şi societatea prietenilor.
Deşi este un semn de aer, el este un semn fix, putând fi comparat cu aerul comprimat. Vărsătorul nu este aşa de şovăitor şi schimbător ca celelalte semne de aer. Cel al Gemenilor este dublu şi foarte schimbător; cel al Balanţei reprezintă cele două talere pe care cea mai mică atingere le poate înclina. Vărsătorul de apă are mai multă uniformitate şi continuitate. Ca semn masculin, este fix şi afirmativ. Altă dată, stăpânul acestui semn era Saturn, care avea drept cuvânt aspra lege a Talionului. Astăzi, bagheta lui Uraaus, cel de al doilea stăpân al Vărsătorului de apă, îmblânzeşte nota severă saturniană, aducând una de altruism, proprie epocei actuale. Graţie lui Uranus, omul îşi perfecţionează conştiinţa şi capătă o înţelepciune din ce în ce mai mare. Dobândeşte nişte vederi largi care n-au nimic comun cu umanitatea, în general, aşa cum e concepută curent această umanitate. Avem o stare spirituală de supraînţelegere a mizeriei umane.

înţelegând natura omului, cel născut în Vărsător, din respectul lui pentru om, îşi aşează copiii pe acelaşi nivel ca pe acei ai altora, pe mama lui în acelaşi rang pe care-l au alte mame, iar nevestei sale îi acordă aceleaşi drepturi, egale, cu ale celorlalte femei. Omul este în stare să-şi iubească duşmanii, să răsplătească răul cu binele, să lucreze într-un scop constructiv, fără vorbe deşarte. Nu va avea o religie anume; îi ajunge iubirea aproapelui.

În general, caracterul acestor oameni este plăcut, prietenesc, liniştit, răbdător, hotărât, fidel, vesel, sincer, foarte sensibil la atenţiuni, artist şi rafinat. Simpatia şi duşmănia lui este francă şi puternică. Nici unul din semnele zodiacului nu înţelege mai bine natura omenească. Cuvântul devine chibzuit şi folosit cu pricepere în direcţia prieteniei şi tovărăşiei. Ca să ajungă la scopul ce şi-l propun, nativii fac să vibreze în semnul lor, întotdeauna coarda sensibilă. Cei născuţi sub semnul Vărsătorului, nu pot să trăiască fără prieteni, care sunt însăşi raţiunea lor de a fi. De altfel, parcă e făcut ca tot ce li se întâmplă în bine să fie prin ajutorul prietenilor. Protecţia, sprijinul din afară şi calităţile lor proprii, sunt ca nişte pârghii de care se servesc cu îndemânare. Ei se sfătuesc îndelung cu camarazii în reuniuni intime şi ajung la soluţie printr-un fel de consultaţie colectivă. Libertate, egalitate, fraternitate, acesta este "motto" consfătuirilor lor.

Sunt foarte înaintaţi în concepţii, se interesează de ştiinţă şi de invenţiuni. Politica şi religia îi preocupă mult, deşi adeseori au idei subversive. Într-un mod direct sau indirect, cei mai buni din ei, de interesează de progres şi de buna stare a societăţii, căci, încă odată, nu există oameni care să înţeleagă mai bine suferinţa semenului ca dânşii. Nu vor sta la gânduri să provoace chiar revoluţiuni pentru a îmbunătăţi soarta popoarelor, verbul A şti simbolizează curiozitatea lor, mereu trează. Cea mai frumoasă calitate a lor este Universalitatea şi defectul lor cel mai mare este Discuţia. Când iese în evidenţă această din urmă noţiune, omul are o mare dispoziţie să contrazică şi atunci, sinceritatea pierde prin spiritul de controversă.
Deşi semnul Vărsătorului este un semn uman prin excelenţă, el posedă câteodată o caracteristică foarte primejdioasă. Pe baza ideii că toţi suntem fraţi, nativul e în stare să-şi însuşească bunul tău şi iarăşi pe baza aceleaşi idei poate să fie libertin, socotind că toate femeile sunt ale tuturor. În acelaşi sens ei vor fi excentrici, dând naştere la arta futuristă, sau la muzica stridentă.
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.