zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

Zodiac Taur Zodiac Taur | Previziuni astrologice personalizate pentru zodia Taur

Horoscop Taur Urmărim acelaş ciclu sezonier, anume mersul naturei în urcuşul Soarelui pe ecliptică. Pământul a fost trezit din amorţirea lui şi opera naturii a dezlănţuit de mult, din luna precedentă, procesul de fecundare şi de rodire, care începe să devie actual.
Taurul este un semn zodiacal, care influenţează pe toţi aceia născuţi atunci, când natura prezintă ogorul fumegând de belşug, plin de sămânţa oare a rodit, sau pe punctul de a primi una nouă, la semănătura de primăvară. Taurul placid şi muncitor trage brazda belşugului viitor.

GENERALITĂŢI:

Ca poziţie zodiacală, Taurul întoarce spatele Berbecului se prezintă în zodiac cu figura întoarsă; atunci când se ridică pe cer apare întâi crupa, pe când capul priveşte către Gemeni. Semnul Taurului nu prezintă întreg decât aproape gâtul, pieptul, piciorul şi nara dreaptă. Capul, cele două coarne, fruntea, ochiii şi piciorul stâng sunt în constelaţia gemenilor. Cât despre corpul Taurului, el este mascat de un nor de stele, amintire alegorică a răpirii Europei, fiica Regelui Fenicienilor de către Jupiter, care la adăpostul norilor a furat fata şi a pus-o pe spinarea Taurului cerului, care a dus-o în insula Cretei.

CARACTERISTICI:

Influenţează pe cei născuţi între 20 Aprilie şi 20 Mai.
In acest semn, vorbeşte elementul de pământ, care te face să gândeşti la muncă, răbdare şi la simţul practic. Ca semn feminin, este rezervat, iar ca semn fix, ne desluşete încăpăţânarea şi conservatorismul.
Guvernează, gâtul, ceafa şi urechile. Semnul Taurului constituie o bază solidă şi influenţează persoanele perseverente şi muncitoare.
Ideea precumpănitoare a acestui semn este aceea de muncă.
Taurul lucrează sau după necesitate, sau după impuls. Te poţi bizui pe o persoană însemnată de Taur, când e vorba de treabă. Directorul semnului fiind Venus, Luna fiind exaltata Taurului, iar ambii aştrii fiind reprezentanţii confortului minimei sforţări dând semnul Taurului uşoare lenevii.

Cei însemnaţi de Taur, vor să placă şi de aceea au simţul podoabei, foarte dezvoltat. Spirit de discernământ, prudenţă, exteriorizare foarte puţină, dar energie latentă considerabilă.
Ca să înţelegem bine acest semn, trebue să ne referim la simbolul acestuia, Taurul. Animalul este greoi, lent, puternic, mergând eu paşi grei, animal de povară, furios când este aţâţat şi liniştit când e lăsat în voia lui. Încurajat pe un drum, Taurul va urma mersul încet, încet, sigur şi energia lui se va desfăşura până la capăt.
Rezultă din cele ce preced, să semnul Taurului, dărueşte obiceiuri bine stabilite şi o fixitate în mersul ideilor.
Persoana pe care o influenţează, urmează o anumită rutină, împlinindu-şi misiunile care i s-au încredinţat. Cu greu vei obţine de la dânsa o schimbare de metodă. Având un caracter întreg, persoana va căuta să perfecţioneze detaliile, însă trebuie să-i laşi timpul necesar este inutil ca s-o sileşti sau să o abaţi de la drumul pe care l-a luat. Ii lipseşte iniţiativa, ca să întreprindă ceva nou şi nu posedă curajul de a-şi asuma o mare răspundere. Această noţiune reiese din caracterul ei conservator. Se familiarizează uşor cu chestiunile bancare şi agricole şi este competentă în contabilitate şi în expertize. Cea mai mare calitate este statornicia şi cel mai mare defect, încăpăţânarea.

Se înţelege foarte lesne ce rol important au părinţii sau educatorii unui copil, care e născut în semnul Taurului. Părinţii vor trebui să infiltreze copilului obiceiuri bune, căci acesta odată intrat pe un anumit făgaş îl va urma veşnic (T. Faery et M. Aurelius, op. cit.).
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.