zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

Zodiac Scorpion Zodiac Scorpion | Previziuni astrologice personalizate pentru zodia Scorpion

Horoscop Scorpion Corespunde epocii premergătoare iernii, atunci când natura îşi leapădă haina verde, când frunza se rugineşte în codri şi acoperă pământul cu un covor de aramă, de frunze moarte, sub care foşnesc o sumedenie de fiinţe care se tem de lumină şi se adăpostesc pentru iarnă, răgaz al naturii sub aparenţa de nefiinţă, în care, însă, se desăvârşeşte transformarea materiei, sevă nouă din putreziciune.

Scorpionul este unul din cele mai importante semne ale zodiacului reprezentând momentul în natură când totul se transformă, se metamorfozează pentru viaţa lungă de iarnă, în sânul căreia însă, vor rodi posibilităţile unei noi existenţe. Oamenii născuţi în acest timp, vor duce o viaţă de luptă şi de transformare necontenită în domeniul existenţii.

GENERALITĂŢI:

Constelaţia Scorpionului este una din cele mai întinse, fiindcă o parte din ea este vecină cu talerele Balanţei, pe când a doua, acoperă al 25-lea grad din Săgetător. Partea anterioară a figurii reprezintă labele Scorpionului şi aproape întreaga constelaţie este în emisferul austral. Simbolul stelar reprezintă exact animalul - Scorpionul; de altfel, este cel mai perfect reprezentant din semnele Zodiacale. Are câteva stele, precum Coroana Boreală.

CARACTERISTICI:

Influenţează pe cei născuţi între 24 Oct. şi 22 Nov.
Fiind un semn acvatic, Scorpionul simbolizează lichidul în repaus, concentrat, stătător, contrar Racului, care înfăţişează apa curgătoare. Emoţiile sunt vii şi exercită o presiune considerabilă, fiindcă semnul este sub puterea planetei Marte.
E, ca şi cum am avea de a face cu o apă care fierbe şi care îşi caută drum prin acţiunea căldurii.
Fiind semn fix, Scorpionul stăruie fără odihnă, până ce obstacolul a fost învins. Mijloacele ce le întrebuinţează sunt cu atât mai încete, cu cât scopul este dificil de atins. Pândeşte momentul favorabil acţiunii.

Ca semn femenin, Scorpionul este receptiv şi meditativ.
Guvernează organele generaţiunei. Resursele sunt imense, iar ideile abundă, stăpânite însă de o energie ţinută în rezervă, pentru a fi folosită la timpul oportun. Verbul care caraterizează semnul este a dori. Prezidând la înrâurirea casei a VIII-a, care este casa morţii, semnul acesta dă lumii mari chirurgi sau doctori cari vor sustrage umanitatea de la moarte prin mijloacele ştiinţei. Semnul mai influenţează pe ingineri, pe lucrătorii metalurgi şi pe marinarii din flota de război Scorpionul cârmuieşte tot ce e dincolo de mormânt şi, în timpul vieţii, eliminarea materiilor inutile care otrăvesc şi îmbolnăvesc corpul.

Sunt două categorii de oameni scorpioni:
a) O primă categorie sunt aceia situaţi pe un plan înalt, pe culmi înconjurate de aureola unui soare invizibil. Omul este ca vulturul, stăpânul văzduhului, care cu un ochi sigur cercetează spaţiul şi judecă de departe lucrurile pământeşti, cu vederea limpede a aceluia care s-a despărţit de tot ceea ce este aici, jos. Va fi virtuos, just demn, onorabil, sublim şi va avea o conştiinţă proprie.
b) A doua categorie va trăi într-o lume restrânsă; omul se va târî ca scorpionul, ca şarpele, ca un crocodil; se va complace într-un mediu care musteşte de putreziciune. Dinţi ascuţiţi şi venin. Persoana va avea instincte josnice, va fi invidioasă şi va asculta numai de răzbunare Va jigni uşor şi mereu pe alţii, dar nu va suferi jignirea altuia. Ii va lipsi tactul în tot ceea ce face şi va proceda fără cruţare chiar brutal.

Cea mai mare calitate, oare se poate atribui oamenilor-scorpion, este ingeniozitatea, iar cel mai mare defect este invidia cu toate consecinţele ei funeste. Firea este dintr-o bucată şi e cu neputinţă să impui unui atare nativ. El va fi mândru şi va crede cu tot dinadinsul că părearea lui este cea mai bună din toate. Omul se va apăra când va fi contrariat şi o va face dacă nu prin căi de fapt, cel puţin prin ironie, atunci când nici nu te aştepţi. Marte este tranşant, iar Scorpionul înţeapă. Cei care au cele mai bune gânduri dintre ei, sunt aşa de categorici în manifestările lor, încât îţi dai seama de îndată, că există o putere de o natură aspră, care are nevoie de a-şi creia, spre a se deslănţui, un drum cu forţa.

Educatorii şi părinţii copiilor născuţi sub semnul Scorpionului, vor trebui să propovăduiască moderaţiunea şi respectul dreptului altuia; nu va trebui să li se facă numaidecât pe plac. Aceşti copii posedă simţul datoriei şi atunci se va veghea ca ei să-şi îndeplinească datoriile faţă de altul, fiindcă dânşii, la rândul lor, pretind acelaşi lucru de la alţii. Vor fi deprinşi a nu asupri pe ceilalţi copii. Dacă se va evidenţia în aceşti nativi partea cea rea a Scorpionului, părinţii vor avea grijă să nu-i îndrumeze către o vocaţiune care ar da ocazia unor acţiuni ilicite, fiindcă predispoziţia este gata îndrumată către distragere şi atunci vai şi amar de o asemenea viaţă. Oricare ar fi tipul zodiacal, bun sau rău, nativul va avea o putere magnetică considerabilă: cei mai buni magnetizatori şi hipnotizatori se recrutează din oamenii-scorpion.

Sexualitatea este excesivă şi adeseori ea îşi va găsi o sublimare în artă sau ştiinţă.
Nativii aceştia nu pot fi diplomaţi, căci ei ştiu ce vor şi merg la ţel, fără drum ocolit. Sunt dictatori născuţi, fie în viaţa ordinară, fie în capul unei naţiuni. Abuzul sexual este probabil din cauza vitalităţii puternice al acestui semn, iar adeseori, moravurile sunt uşuratice. Misterul morţii şi al forţelor necunoscute conduc pe nativ, ca să studieze şi să cultive ocultismul.

Ajuns la capătul existenţei pământeşti, omul recoltează, în general, fructele muncii sale. De aceea, se stabileşte o corelaţie între semnul Scorpionului şi ideea de rentă, de pensiune, de moştenire sau de dobândă. Vom mai avea un contrast cu semnul Taurului, care reprezintă mai mult banul câştigat şi cheltuit cu încetul. Nativul din Scorpion poate să ia pe mână orice fel de afacere fără să beneficieze de nici o susţinere şi să scoată maximum de foloase din puterea muncii lui. Nicio dificultate nu-i pare de neînvins. Scorpionul este în fine predispus la critică (din Faery).
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.