zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

Zodiac Sagetator Zodiac Sagetator | Previziuni astrologice personalizate pentru zodia Sagetator

Horoscop Sagetator Arcaşul corespunde epocii, când cade primul fulg de zăpadă, când natura îşi îmbracă hlamida albă. E popasul pe care dânsa, ca şi omul, îl face la sfârşitul anului de muncă. Ajun de sărbători, bucurie în toată lumea, tendinţă de jovialitate. Ca şi natura luminată de Soare, între 22 Nov. şi 21 Dec, omul născut pe acel timp, va fi sincer, voios, leal şi sportiv.

GENERALITĂŢI:

Constelaţia Arcaşului are la obârşia ei legenda duioasă a Centaurului, fiinţă jumătate om, jumătate cal, care a fost pe vremuri preceptorul lui Achile. Rănit la picior, într-o joacă de către Hercule, el se supără foc pe oameni şi se urcă la Cer, scânteind în vecii-vecilor sub forma frumoasei constelaţii care-i poartă numele şi în ziua de azi.

Numai o parte din această constelaţie se găseşte pe Cer în semnul Arcaşului: arcul, jumătatea săgeţii şi mâna stângă. Restul figurii este în semnul Scorpionului şi se găseşte îm emisferul austral. Intre picioarele Centaurului, scânteiază Coroana Australă, şi alte stele însemnate, precum: Antares, Dragonul, Hercule şi Şarpele.

CARACTERISTICI:

Influenţează pe cei născuţi între 22 Noiembrie şi 21 Decembrie
Arcaşul este un semn de foc, dar cel mai cumpătat dintre semnele de foc ale zodiacului. El nu este impulsiv, ca Berbecul sau autoritar, ca Leul. Energic, viu şi entuziast. Uşor şi sprinten. Fiind guvernat de Jupiter, va fi orientat ca şi Arcaşul care ţinteşte cu săgeata fin infinit, către ideal. Arcaşul este pozitiv şi puternic iar în calitate de confrate cu semnele de foc, Berbecul şi Leul, are ceva propriu sie-şi: nu este stăpânit numai de intelect sau de jovialitate ci de un puternic spirit filozofic. Arcaşul dă marii sportivi, cărora le plac jocurile în aer liber, acolo unde este cea mai mare animaţie.

Persoana influenţată de acest semn, este leală, generoasă, spontană, ambiţioasă, miloasă, voioasă, sinceră şi sigură de sine însăşi. Mare plăcere pentru călătoriile lungi. Spirit conservator, promptitudine în hotărâri şi precizie în comandă. Semnul este suplu şi pe cât poate să ordone - tot pe atâta poate să şi asculte. Caracterul este vesel şi optimist; amicii sunt fideli.

Simţul locomoţiei este foarte pronunţat. Omul nu poate sta pe loc; are nevoe de mişcare fizică şi dacă este constrâns la vreo ocupaţie sedentară, va trebui neapărat să se distreze, căci nemişcarea îl torturează.

Simbolul Arcaşului ne sugerează o dublă semnificaţie în caracterul Nativului, căci Centaurul, fiinţă jumătate om, jumătate cal, se prezintă pe două planuri: cel animal şi cel profund uman ideal:
a) Partea animală a semnului împinge pe nativ către distracţie, către cursele de cai, către jocuri şi pariuri. Gustul de viaţă este foarte dezvoltat. Dorinţa de mişcare este aşa de mare, încât anturajul nativului, va suferi încontinuu de agitaţiunile sale. De altfel, această dorinţă de libertate şi de expansiune e din păcate adeseori cauzatoarea unor acţiuni reprobabile.
b) Partea umană, reprezintă , din contră, pe omul care se
se ridică către regiunile înalte ale spiritului şi care azvârle săgeata aspiraţiilor lui, colo departe în infinit. Respectul legilor şi al moralei va da o mare categorie de prelaţi, sau de oameni de legi, mai ales magistraţi. Verbul cu care se conjuga aceste noţiuni va însemna a înţelege.

Cea mai frumoasă calitate va fi sinceritatea, şi cel mai mare defect: superficialitatea. Cei născuţi în acest semn au o pasiune pentru cai şi fiindcă semnul stăpâneşte picioarele şi mersul, nativii vor avea o adevărată predispoziţie pentru accidente. Arcaşul este profetiv, din cauza iuţelei cu care îi vine inspiraţia.

Părinţii copiilor născuţi în acest semn, nu trebuie să le înăbuşească entuziasmul şi elanul, ci numai să le dirijeze într-un mod convenabil. Copiii vor trebui învăţaţi să nu creadă prea uşor spusele altora, căci adeseori semenii lor nu vor fi aşa leali
precum sunt dânşii. Vor trebui lăsaţi să se distreze şi să cheltuiască elementul propriu de foc, în jocuri, în aer liber, etc. (din Faery).
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.