zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

Zodiac Rac Zodiac Rac | Previziuni astrologice personalizate pentru zodia Rac

Horoscop Rac Astrul strălucitor al zilei şi-a făcut datoria, căci urcuşul încontinuu de până acum, a dat impuls de fecunditate şi de expansiune. Roada începe să se coacă, ca să prepare în lunile ce vin, hrana tuturora. Soarele, ajuns la cea mai mare declinaţie a lui, pare că se opreşte pe Cer; Sol Stat, de unde expresiunea de solstiţiu.. Pare că el priveşte înapoi cu duioşie şi regret, către calea cea mai lungă de urcuş şi succes, pe care a parcurs-o de la solstiţiul de primăvară până acum.

Ziua este cea mai lungă şi noapte cea mai scurtă, însă, în curând, ziua se va micşora, noaptea se va lungi şi totul va merge spre un proces de contracţiune al naturii şi al omului născut atunci.

Racul este un semn zodiacal, conservator, de tradiţie, de trecut, ca şi animalul care ţine în cleştele lui tot ce-a fost şi tot ce este. Tendinţa tipului zodiacal este de a căuta necontenit către trecut, către tot ceea ce a fost, de a fi conservator, fiindcă în mintea lui se petrece acelaşi fenomen ca şi cu Soarele, care stă pe loc şi cată cu ochii înapoi.

GENERALITĂŢI:

Racul este unul din cele două semne ale Zodiacului, oare sunt considerate ca principale, fiindcă sunt stăpânite de luminarii, Racul de Lună şi Leul de Soare.
Constelaţia respectivă este aşezată în partea cea mai septentrională a eclipticei, puţin deasupra capului Hydrei. Cei vechi l-au denumit Rac, iar la 13° al acestui semn, străluceşte Sirius, un soare mai majestos decât al nostru, de la care raza de lumină ne vine în timp de opt ani.

CARACTERISTICI:

Influenţează pe acei născuţi între 22 Iunie şi 23 Iulie. "Racul aparţine elemntului de apă; prin aceasta, el este sensibil, receptiv şi timid. Semn cardinal, marcând un solstiţiu, el poate fi asimilat cu vaporii de apă, care ies pe coşul unei locomotive sau cu un nour, care printr-o schimbare de temperatură, poate să fie transformat în ploaie.
Persoanele influenţate de acest semn, nu sunt limitate la un singur anturaj, ele sunt lipsite de curaj şi combativitate fizică, dar sunt capabile de a-şi apăra convingerile cu o rară încăpăţânare, ca şi Racul, care se cranponează cu dezasperare de o stâncă.

Semnul Racului, este un semn de asimilare şi de reflectare a ideilor şi condiţiilor ambiante. Acestea sunt însuşite şi puse repede în serviciul propriu. Dacă aceste persoane nu vor avea o activitate fizică, precum o au nativii din semnele de foc sau aer, ei vor activa însă pe un plan de interiorizare, foarte intens, fiind foarte impresionabile şi înregistrând în mod fidel toate imaginile care le trec înaintea ochilor; din acest punct de vedere vor semăna cu un aparat fotografic filmul lor mental este impresionat de cel mai mic detaliu. Semnul Racului simbolizează, prin caracteristicile sale, verbul a simţi. Stăpânitorii acestui semn, Luna şi Jupiter, acordă nativilor bunătate afabilitate, emoţie, iubire de cămin şi de ţară. Nativii sunt visători şi contemplativi. Au uneori accese de furii, însă de scurtă durată. Nativul are o mare plăcere de a se pune pe primul plan şi-l încântă mult o uşoară publicitate în jurul persoanei sale. E puţin cam orgolios şi vanitos. Sensibilitatea este câteodată foarte penibilă ca efect pentru nativ, căci el va fi foarte afectat de tot ce vede şi tot ce aude, încât o astfel de persoană nu poate să evolueze uşor şi liber, decât numai într-un mediu simpatizant.

Persoanei nu-i convine să fie ţintă de atac, dar, la rigoare, se poate foarte bine apăra. Cea mai mare calitate e tenacitatea, iar cel mai mare defect, susceptibilitatea.
Nativul îşi închipuie că nu-i dai destulă atenţie, ori că ai voit să-l jigneşti. Vine, adeseori cu frica în sân de teamă să nu ajungă ridicol şi atunci se strânge ca Racul în el însuşi, numai de teama să nu fie de râsul altuia. Scapă adeseori ocaziile numeroase, care s-ar ivi în viaţă, din cauza sensibilităţii prea accentuate. Ar trebui să aibă mai multă încredere în el însuşi, căci lumea n-are întotdeauna intenţia de a-i face rău. Cu toate acestea, nativul va trebui, mai întotdeauna, să se bizue numai pe el însuşi, căci primeşte impresiuni prea profunde, pe care Racul să le poată stăpâni.

Racul revine adesea către trecut, fiindcă clişeele mentale rulează mereu şi automat. Această tendinţă dă aplicaţie către studiul istoriei, antichităţilor de tot felul, şi a timpului de aevea. Tendinţa persoanei înclină ca să desluşească mai mult cauzele, decât să se oprească asupra efectelor. Se întâmplă, adeseori, ca nativul, odată satisfăcut, să se lase pe tânjală şi să devie niţel cam leneş. Adevărata parte activă a Cancerului, care corespunde naturii sale proprii, de semn de apă, agitat, cardinal, poate să fie comparată, valului care se retrage şi revine neîncetat, mâncând mereu din mal.

Părinţii unui nativ din Rac trebue să observe cu mare băgare de seamă, ca copilul lor să urmeze reguli de igienă severă, mai ales în ceea ce priveşte alimentaţia, fiindcă copii însemnaţi de Rac sunt lacomi. Digestiunea, la aceşti copii, are o importanţă de prim plan, căci se resfrânge asupra caracterului. Aceiaşi părinţi, vor trebui să observe şi să vegheze asupra anturajului copilului, în timpul copilăriei, căci influenţa acestui anturaj, tocmai din cauza impresionabilităţii şi receptivităţii firii se va resimţi toată viaţa (T. Faery)
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.