zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

Zodiac Pesti Zodiac Pesti | Previziuni astrologice personalizate pentru zodia Pesti

Horoscop Pesti Soarele se urcă încet, încet pe ecliptica, noaptea devine din ce în ce mai scurtă şi ziua din ce în ce mai lungă. Ne apropiem de solstiţiul de primăvară. E promisiunea unei vieţi noi, dar severitatea iernii, care tinde să se îmblânzească, este reactualizată pe pământ de schimbătoarele zile denumite ale "Babelor".

Ca şi natura care oferă în acest anotimp, duelul inegal între o forţă care pleacă stoarsă de ger şi încercări, iar alta nouă, tânără şi plină de făgăduinţi, semnul Peştilor arată lupta între două naturi antagoniste, o evoluţie pe două planuri psihice ce vor fi distincte, toată viaţa. De la hotarul acesta, între cele două lumi, va porni o înţelegere, un spirit de profeţie, sau intuitiv în cel mai rău caz, propriu acestor nativi, care vor da cel mai mare contigent al muzicanţilor sublimi, a medium-urilor şi clarvăzătorilor.

GENERALITĂŢI:

Constelaţia este dublă, fiind înfăţişată prin doi peşti, cap de coadă, aproape de constelaţia Berbecului, Ei sunt astfel uniţi, încât unul cată către Nord, situat în semnul zodiacal al peştilor propriu zis, care se va numi: Peştele boreal, celălalt, din contră este în semnul Berbecului, aproape de o stea fixă, denumită Capul Balenei. Se va numi peştele austral. Această constelaţie are în ea steaua fixă făcătoare de bine denumită Fomalhaut. Mai sunt şi două stele de natură funestă: Markab şi Scheat.

CARACTERISTICI:

Influenţează pe cei născuţi între 19 Februarie şi 20 Martie.
Acest semn zodiacal e denumit cu multă strângere de inimă de astrologii din toate timpurile, Infern al Zodiacului, semn al încercării, semnul prigoanei, semnul lui Christ. Peştii sunt un semn de apă, care reflectă ceea ce este în jur, prezentând deci o mare sensibilitate; semn feminin, în consecinţă pasiv şi nepăsător. Toate semnele de apă sunt de o extremă sensibilitate, care se manifestă în mod diferit după natura lor proprie. Racul este activ personal şi conştient de el insuşi; ofensele îl rănesc şi dânsul va reacţiona, fiindcă este un semn cardinal. Scorpionul este un semn fix foarte susceptibil; el se va gândi la răzbunare şi la represalii. Semnul Peştilor va fi mişcat de ofensă decât celelalte două, dar nu va avea aceeaşi reacţie, căci va avea un sentiment de milă şi de iertare, pe care psihologia comună n-o poate înţelege. Din toate timpurile, acest semn a fost simbolizat prin doi peşti, din care, unul merge în susul râului, iar celălalt, în josul lui.

În firea acestor nativi, vom găsi intodeauna două trăsături aparente. Ei vor avea o tendinţă înnăscută de a trăi cum vor putea, fără să ofere o rezistenţă, iar dacă se vor lăsa în voia soartei, curentul îi poate atrage în adâncul desfrâului şi al lenei. Alţii se opun din toate puterile acestei tendinţe de inerţie şi de stagnare. Atunci vom avea peştele care urcă râul în contra curentului apei. Cei doi peşti sunt legaţi de o panglică, arătând clar că există o legătură între ei, dar că fiecare urmează alt drum. Semnul zodiacal este guvernat de Jupiter şi Neptun; Venus este în exaltare.

Jupiter este planeta bogăţiei şi de aceea, persoanele născute în Peşti, posedă adesea mijloacele de a-şi crea o viaţă luxoasă. Sunt înclinaţi spre băutură ori stupefiante. Cealaltă planetă Neptun, deşteaptă activitatea acestor nativi şi de aceea spiritul lor este mistic, sublim şi utopic. Au simţământul milei foarte dezvoltat, încearcă o adevărată strângere de inimă faţă de bolnavi cau cei închişi. Sentimentul acesta le este chiar lor înşile inexplicabil. Ating înălţimi supraomeneşti de evlavie şi de jertfă. Cea mai frumoasă calitate a semnului este mila; verbul semnului este A crede în durerile altuia; iar neforabilă a semnului o va constitui Depresiunea nervoasă.

Nativii sunt mereu prada unei frământări, adeseori fără nici un rost. Îşi crează griji închipuite, cea mai mică dificultate este socotită de aceştia drept o adevărată catastrofă. Ei sunt foarte influenţabili. Părinţii şi educatorii unor atari copii, trebue să-i deprindă a nu fi neglijenţi şi să termine treaba pe care au început-o Se va cultiva talentul muzical, care este propriu tuturor acestor copii. O ultimă observaţie care dictează un sfat. Predispoziţia la mediumitate a acelor însemnaţi de acest semn zodiacal, este mare, însă foarte periculoasă în sensul că îi epuizează şi le poate creea adevărate stări de nevroză. Nativii vor trebui să se ferească de orice fel de experienţe spiritiste (din T. Faery).
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.