zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

Zodiac Leu Zodiac Leu | Previziuni astrologice personalizate pentru zodia Leu

Horoscop Leu Leul este semnul de foc al Soarelui. El împlineşte vara. În timpul lui, razele Soarelui cad aproape oblic pe pământ, spre a face ca acesta să rodească. E puterea cosmică în toată măreţia şi generozitatea ei. Epocă de cules al rodului pe pământ şi de noroc pentru cei născuţi sub acest semn, stăpânit în astrologie de către Soare.

GENERALITĂŢI:

Constelaţia Leului este domiciliul Soarelui. Pe locul său pe Cer priveşte spre Rac. Crupa şi picioarele Leului sunt în semnul următor al Fecioarei, până la al 18-lea grad al acesteia. Din toate vremurile, Leul este asimilat puterii regale sau imperiale, ori şefilor de guvern şi nu rare ori, vom găsi în punctele tari ale unui horoscop, remarcabil ca destin, semnul Leului. Acest semn este simbolul unei ridicări meritate prin capacitatea virilă, printr-o ambiţie nobilă cu echitatea şi patriotismul luminat, care sintetizează măreţia şi spiritul de justiţie nobil.

CARACTERISTICI:

Influenţează pe cei născuţi între 23 Iulie şi 22 August.
Leul este un semn de foc şi ca atare este impulsiv, arzător, îndrăzneţ. Este şi semn fix, reprezentând focul cristalizat asemănător unei bare de metal, încălzită până la alb. Simbolizează spiritul stăpânitor, ambiţios şi ferm. Leul este un semn masculin, foarte demn. Stăpâneşte inima şi şira spinării.

Persoanele născute în Leu sunt foarte simpatice, călduroase, sincere şi hotărâte; le plac onorurile, uniformele, autoritatea, situaţiunile înalte nu sunt mai puţin active decât cele însemnate în Berbec, însă posedă un sentiment natural al măririi şi al înălţării; ele se silesc să stăpânească mai mult prin persuasiune decât printr-o activitate înfrigurată.Ideile lor sunt pecetluite cu o distinsă majestate şi departe de orice meschinărie ori josnicie; nobleţea sufletească îi aşează deasupra tuturor micimilor vieţei.

Nimeni nu poate nimeri un duşman mai generos sau un amic mai fidel, decât cel născut în Leu. Furia lui este spontană şi se produce adesea, din cauza naturii impulsive, dar, repede de tot, uită şi iartă. Ignoră pisma şi se arată aşa cum îi este firea, fără prefăcătorie. Având o fire nobilă, rareori trage vre-un folos dintr-o victorie fizică sau morală asupra adversarului.

Leul este singurul semn al Soarelui, care este centrul sistemului nostru, după cum inima este organul care prezidează şi
regulează circulaţia sângelui. Leul trebue să se stăpânească spre a nu-şi cheltui imensa lui energie.
Printre acei Înrâuriţi de acest semn, sunt şi persoane prea mândre sau trufaşe, ceea ce este foarte uşor de remarcat în horoscopul omului respectiv.

Verbul a voi este principala caracteristică a acestui semn. Din cauza vederilor largi, care caracterizează pe nativii din Leu, aceştia au putinţa ca să-şi desăvârşească cunoştinţele prin două metode:
a) Se orientează în toate ramurile ştiinţei, având darul de a extrage esenţa lucrurilor, de a măsura justele proporţii şi a prezenta chestiunile sub forma cea mai asimilabilă şi sinceră. Munca aceasta este preţioasă, fiindcă îngăduie specialiştilor, cari au lucrat în anumite domenii, să ia contact cu subiectul nostru şi să fie îndată puşi la curent cu chestiuni noi şi interesante.
b) Aceşti nativi pot să reia cu uşurinţă un studiu vechi sau părăsit şi să-1 reactualizeze, punându-1 la îndemâna tuturor.

Cel născut în Leu are încredere în acei cu care lucrează şi niciodată nu cere celor subordonaţi un lucru a cărui execuţiune ar fi cu neputinţă. Însuşirea sa de căpetenie este bunătatea. Cel mai mare defect este un spirit absolutist de dominare.Nativul nu se simte bine într-un rol subaltern, care reprezintă pentru dânsul o adevărată suferinţă.

Părinţii care vor avea de educat copii născuţi în semnul Leului, trebue să-i deprindă să fie cât se poate de modeşti şi să nu-i prea lase să se ocupe cu jocuri de noroc, sau plăceri de tot felul, care îi atrage pe aceşti copii ca un magnet. Iarăşi trebue să-i deprindă să puie frâu generozităţii lor, care, cheltuită fără măsură, poate să producă mai târziu, în viaţă, adevărate catastrofe (din Faery).
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.