zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

Zodiac Fecioara Zodiac Fecioara | Previziuni astrologice personalizate pentru zodia Fecioara

Horoscop Fecioara E semnul verii care expiră, al naturii care a rodit şi care acuma s-a obosit. A mumei pământului care-şi strânge pruncul duios la sân. Soarele merge spre solstiţiul de toamnă, ziua se face din ce în ce mai scurtă şi în curând va fi egală cu noaptea. Electromagnetismul soarelui scade. Vitalitatea insului născut va fi mai puţin puternică decât ceea de până acum. Când şi când, adierea toamnei se face simţită.

E ultimul semn al verii. Natura continuă să săvârşească ultimele schimburi interioare. Omul munceşte recoltând şi strângând produsele activităţii lui de până acum. Perioadă de activitate realizatoare, practică, metodică.

GENERALITĂŢI:

Constelaţia Fecioarei are ca simbol o fată tânără, cu aripi de înger, ţinând în mână un spic de grâu, ceea ce nu este altceva decât o aluzie făcută la steaua cea mai de seamă, pe care o găsim în această constelaţie, anume Spica, aflată în al 22-lea grad al semnului.

CARACTERISTICI:

Influenţează pe cei născuţi între 23 August şi 22 Septembrie.
Fecioara aparţine elemntului pământesc şi este un semn ractic, de muncă şi chibzuinţă. In acest semn nu vom observa încetineala şi greutatea Taurului, căci semnul nostru este un semn comun, de altă natură Taurul reprezintă substabţa în ea însăşi, adică bunurile sau banul. Fecioara simbolizează însă, punctul de legătură între această materie concretă şi ideea de fructificare. Este sub stăpânirea planetei inteligenţei, adică a lui Mercur.

Fiind un semn feminin, toţi nativii vor prefera mai degrabă să facă un aranjament amiabil decât să se lase în voia constelaţiilor. Semnul încojoară obstacolele; el nu le ia însă in piept. Fecioara stăpâneşte intestinele şi asimilarea alimentelor. Persoanele influenţate de acest semn, vor poseda deci o mare putere de discernământ şi vor şti ce să reţină şi ce să elimine. Ele sunt foarte active, fără ca această activitate să fie de natură febrilă, căci, în definiţie, ele nu caută altceva decât să obţină un rezultat practic.

Celălalt semn al lui Mercur, Gemenii sunt un semn intelectual pur, semn de aer, pe când, Fecioara, ca semn de pământ, posedă spiritul de realitate al lucrurilor. In consecinţă vom avea un simţ critic foarte dezvoltat. Persoanele, pe de altă parte, învaţă repede, fiindcă sunt sârguitoare la studiu şi ingenioase. Firea lor este caracterizată prin vebul a analiza. Sunt discrete, pline de tact şi foarte rezervate. Dacă cumva ai căuta un asociat sau un colaborator, n-ai putea să găseşti unul mai bun decât acela influenţat de Fecioară.

Nativii aceştia au mai mult o tragere de inimă către fapt şi nu către teorie, le plac statisticile, sunt enciclopedici şi au o mare preferinţă pentru contabilitate. Sunt excelenţi secretari particulari sau şefi de cabinet. Vor poseda un dar unic de aprindere şi a asimila orice ideie nouă, a lucra în vederile şefului, nedepăşind niciodată drumul tras. In viaţa privată sau publică se vor arăta întotdeauna îndatoritori cea mai mare calitate va fi serviabilitatea, iar cel mai mare defect tendinţa de critică.

Pe de altă parte, de va fi vorba să duci o afacere la bun sfârşit, nativul din Fecioară îşi va da îndată seama de punctul slab sau tare al chestiunei, şi o va limpezi imediat.

Părinţii sau educatorii unui copil născut în Fecioară, trebuie să corijeze de timpuriu tendinţa copilui la bârfeală sau la critică şi să-l disciplineze într-un anumit fel simţul constructiv (din T. Faery).
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.