zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

Zodiac Berbec Zodiac Berbec | Previziuni astrologice personalizate pentru zodia Berbec

Horoscop Berbec CARACTERISTICI:

Influenţează pe acei născuţi între 21 Martie şi 20 Aprilie.
Berbecul aparţine elementului de foc: semnul reprezintă energia, curajul şi îndrăzneala, iar ca semn masculin are tendinţa de a se aşeza în relief.
Guvernează capul şi ca prim semn al Zodiacului, prezidează la naştere, la tot ceea ce este nou. Guvernând capul, indică facultatea de a percepe. Întreg Universul seamănă cu totul nou, ceelora născuţi în acest semn.

Nativii au conştiinţa valorii lor proprii, oricare ar fi mediul pe care îl frecventează. Semnul personifică verbul "a fi". Berbecul este un semn care marchează Solstiţiul de primăvară, adică o răscruce a anotimpurilor şi în acest sens el este un semn cardinal, care reprezintă focul în plină activitate şi însuşiri care fierb: voinţă puternică, spirit curajos de pionier, putere de execuţie forţă de comandă. Ambiţie, spirit de întreprindere, dorinţă de a se afirma, combativitate, voinţă, spirit de pătrundere a lucrurilor, independenţă, activitate şi, mai ales, o dorinţă constantă de a fi pe primul plan şi de a conduce. Cu toate că în aparenţă firea va pare întrucâtva zănatecă, Berbecul este condus de intelect; el însă trebuie necontenit să-şi supravegheze energia, pentru ca aceasta să nu meargă, dincolo de ceea ce i-a dictat gândul bun, adică raţiunea.

Ca să se manifesteze sub cel mai interesant plan, semnul are nevoie de un stimulent şi, de altfel, nativul simte necesitatea luptei sub o formă sau alta, căutând mereu de a fi primul la rând. Foarte optimist şi entuziast, Berbecul este apt să se angajeze în întreprinderi, dar adeseori acestea sunt prea vaste pentru a le duce la bun sfârşit. In cazul unei bune configuraţiuni, adică atunci când planeta directoare a semnului, Marte, este bine aspectată, Berbecul este invincibil. Nativul este scânteietor în toate actele lui şi-şi găseşte elementul pretutindeni unde este mişcarea Cel mai scump vis al său este să comande, oricare ar fi domeniul de comandă: religie, armată, afaceri, prietenii, partide de plăcere.

Cel mai mare defect al lui este de a-şi vârâ nasul în treburile altora. Faptul poate fi atribuit numai marelui izvor de energie, pe care-l posedă şi ca să se descotorosească de acest defect, nativul va trebui să folosească puterea interioară, care îi dă impulsul ştiut spre a-şi găsi un ideal şi să-şi concentreze calităţile de comandă pe o cale constructivă, trasata dinainte. Astfel, şi numai astfel, îşi va economisi forţele sau le va întrebuinţa în vreun scop definit.

În general, trebue să mai specificăm, că nativul din Berbec, este întotdeauna foarte personal, readucând totul în funcţie de sine însuşi. Aparţine, prin gen, categoriei forţelor egoiste, în sensul cel mai larg al cuvântului. Toată lumea trebue să ştie, că el, şi numai el este făuritorul unei opere, chiar dacă aceasta are un scop umanitar: Berbecul dă rare ori înapoi.
Părinţii, care au un copil născut în Berbec, trebue să ia bine seama, căci vioiciunea şi neastâmpărul copilului pot îndemna pe părinţi la corecţiuni severe, dar acestea trebuie să fie făcute cu mare băgare de seamă, fiindcă focarul de energie interioară ar putea să aibe tendinţa să se sublimeze în vicii. Părinţii respectivi vor purta o mare responsabilitate şi nu vor trebui să arate copiilor exemple şi precepte de cea mai pură şi cea mai nobilă substanţă.

Acest semn este cel mai impresionabil dintre semnele zodiacului iar deprinderile contractate în timpul copilăriei, învăţăturile căpătate în prima tinereţe, se vor prinde de copil sau de tânăr toată viaţa. Mai ales, nu trebue să se dea copilului să bea, fiindcă copilul, născut în Berbec, care a deprins darul băuturii, din copilărie, este pierdut pentru toată viaţa (T. Faery et M. Aurelius: Interpreta-tion Rationelle de l'Astrologie).
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.