zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

Zodiac Balanta Zodiac Balanta | Previziuni astrologice personalizate pentru zodia Balanta

Horoscop Balanta Soarele a ajuns la solstiţiul de toamnă, ziua este egală cu noaptea, semn de echilibru al naturii, semn de echilibru al omului ce se va naşte. Soarele trece în emisfera australă, el nu mai trimite asupra pământului, în mersul lui descrescând pe ecliptică, valul de fluid vital de până atunci. Pământul intră, în timpul naturii acesteia obosite şi gata pentru somnul de iarnă, sub influenţa planetei melancoliei şi a durerii, a planetei Saturn, care este în exaltare în semnul Balanţei.

GENERALITĂŢI:

Constelaţia Cumpenei, atinge pe Cer picioarele dinainte ale Scorpionului, care succede acest semn. Ea conţine câteva stele frumoase şi favorabile: Arcturus, Centaurul şi Văcarul. Semnul are ca simbol o cumpănă aşa cum o ştim noi, cu două talere, influenţate de două planete de natură diferită: Venus care este stăpânul semnului şi Saturn, care se află în exaltare, adică în vibraţiuni favorabile acestui semn. Ambele sintetizează ideea de echilibru şi de Justiţie pe astă lume.
Caracteristici

Influenţează pe cei născuţi între 23 Sept. şi 23 Oct. Cumpăna este un semn de aer şi drept urmare schimbător, inteligent şi sociabil. Este un semn cardinal, acel al solstiţiului de toamnă şi poate fi asimilat cu aerul în mişcare, fie că acesta este un vânt răcoritor şi rece, fie că este puternic sau violent. Aceasta va depinde de precumpănirea lui Venus sau a lui Saturn. Persoanele născute sub Cumpănă, semna masculin, ştiu să se adapteze şi să se dea după mediul în care sunt chemate să trăiască, însă se supun cu greu acestui mediu.

Principiul Balanţei este de a lucra, pe atât cât va fi cu putinţă, prin căi paşnice şi liniştite, căci aşa porunceşte Venus. Semnul se va strădui să ajungă la ideea aceasta, statornicind între oameni reguli şi legi. Persoana va fi în căutarea armoniei, a forţelor opuse, pe care se va strădui să le împace. Verbul semnului va fi "a echilibra". Acest echilibru însă nu se stabileşte fără caznă şi aci intervine rolul lui Saturn. Persoana are instinctul natural de a se feri de orice violenţă, la care nu va consimţi decât constrâns de o necesitate absolută. Ea posedă talentul sa-şi execute planul, fără a-şi arăta adevărata intenţie şi ajunge la capăt fără a avea o mare trudă, cel puţin în aparenţă.

Nativul este sensibil, rafinat, simpatic, artist şi delicat. Găseşti în dânsul dragostea pentru justiţie, pentru pace, pentru linişte, amabilitate, generozitate, curtenie, dar o fire mereu schimbătoare. Aceasta din urmă caracteristică ţi-o dă noţiunea de Balanţă, al cărui echilibru, o nimica toată îi poate strica. Adeseori, se observă la persoana respectivă schimbări de dispoziţie, care merg de la cea mai vie exaltare, la depresiunea cea mai adâncă.

Mai există însă si o altă categorie de nativi care sunt aşa de perfect echilibraţi, încât orice activitate le pare imposibilă: sunt acei care îşi amână proiectul de azi pe mâine. În general, cea mai mare calitate a lor este afabilitatea. Reuşita lor va fi laolaltă cu alţii şi mai ales acolo unde căile artei se pot manifesta sub forma de teatru, dans, literatură, pictură. Eleganţa e mult preţuită de aceşti nativi. Una din caracteristicile semnului fiind dorinţa neîntrecută de "a plăcea la toţi", vom întâlni adesea nativi, care vor fi gata să consimtă la totul, numai şi numai pentru a fi pe placul cuiva.

Părinţii şi educatorii unui copi însemnat de Cumpănă, vor trebui să cultive în copil o mai multă tărie de caracter, astfel ca aceşti copii să fie ori curat afirmativi, ori curat negativi, căci linguşirea i-ar putea opri să ia o atitudine în anumite ocaziuni grele ale vieţii (din Faery).
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.