zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

ZODIAC FLORAL ZODIAC FLORAL | Florile zodiilor

Florile zodiei tale

La fel ca si pietrele zodiilor (pietrele zodiacale), florile zodiilor (florile zodiacale) reflecta semnificatiia datei de nastere a oricarui om.
Acest aspect imbraca doua forme, una mai extinsa, generala, referitoare la luna in care s-a nascut un om, o relatie de dragoste sau a inceput viata de cuplu sub aspectul unei casatorii. Cealalta forma este personala si se refera strict la un individ anume, aici semnificatiile fiind mai clare putand fi astfel tratate in detaliu. "Cheia" este aici ziua de nastere, mai precis cifra - in a cata zi din luna s-a nascut subiectul despre care dorim sa aflam mai multe detalii. Insa la toate acestea vom reveni mai jos.

Acum iata un zodiac floral general referitor la luni si flori.
Nu tratati cu superficialitate informatiile prezetate, tineti cont atunci cand doriti sa oferiti un buchet de flori cuiva de luna in care s-a nascut persoana respectiva si oferiti-i florile care rezoneaza cel mai bine cu aceasta. De asemenea atunci cand e vorba de daruit flori, sa zicem la aniversarea unor ani de casatorie sau de activitate prolifica, oferiti florile specifice lunii in care au inceput acestea.

Florile care semnifica luna de nastere a unei persoane sau relatii sau activitati, au intelesuri speciale legate de celebrare si aduc persoanelor care le primesc un an plin de noroc si continuitate pentru ca ele rezoneaza cu semnul zodiacal al acelui inceput.

Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie
Garoafe Violete Narcise Margarete Margaritar Trandafiri
Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie
Nemtisor Gladiole Ochiul boului Calendula Crizanteme Ilice

Iar acum sa revenim la un zodiac floral personalizat, unde asa cum spuneam mai sus, "cheia" este cifra, numarul zilei din luna de nastere oricare ar fi aceasta luna. In cele ce urmeaza vom afla chiar mai mult decat floarea corespunzatoare persoanei in cauza pentru ca vom apela, fiind vorba de numere, si la numerologie fapt ce ne va ajuta sa aflam detalii importante cum ar fi: caracterul si destinul, dragostea, trasatura marcanta, numerele norocoase, zilele benefice si bineinteles semnificatia florii din zodiacul floral personal.

Alegeti numarul zilei de nastere (nu conteaza in acest studiu luna si anul) - aflati lucruri deosebit de interesante despre Dvs. sau oricare alta persoana a carei zi de nastere o cunoasteti!

Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.