zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

ZODIAC EUROPEAN

Cei vechi au împărţit Zodiacul în 360° grade; 30° grade corespundeau unei constelaţiuni şi unei luni.

Pentru Chaldeeni, semnele zodiacale erau realităţi concrete, vii, lucrătoare, care reaminteau fiinţele şi animalele cereşti. Studiile actuale asupra originei Zodiacului, tind să arate că el a fost chaldeean, însă că el a fost conceput şi de alte numeroase popoare: Arabi, Chinezi, Sciţi. Documentele cele mai vechi ne arată că cu 3000 de ani înainte de Christos, astronomii Chaldeeni au notat că primăvara începea în momentul când Soarele ocupa Taurul, simbolul lui Mardouk, care semnifică Soarele primăverii. Scorpionul corespundea echinocţiului de toamnă; venea apoi iarna cu semnele de apă: Vărsătorul şi Peştii.

Tabelele cele mai recente, ne arată că cele 12 semne ale Zodiacului, erau complete însă cu 600 de ani înainte de Christos şi că aceste semne erau:

berbec arias Berbecul
sau
Arias
taur taurus Taurul
sau
Taurus
gemeni gemeni Gemenii
sau
Gemeni
rac cancer Racul
sau
Cancer
leu leo Leul
sau
Leo
fecioara virgo Fecioara
sau
Virgo
balanta libra Cumpăna
sau
Libra
scorpion scorpio Scorpionul
sau
Scorpio
sagetator sagittarius Arcaşul
sau
Sagitarius


zodiac european Între cele de până acum şi acele care vor urma să pui o piatră de hotar. Soarele a fost zglobiu, a fost calm şi arzător, a purtat în el regretul zilelor de toamnă sau zâmbetul plin de promisiune al sărbătorilor...

Acuma, dânsul a ajuns la solstiţiul de iarnă, când este la cea mai mare îndepărtare de pământ, când razele lui cad din ce în ce mai oblic şi reci pe glob când noaptea este cea mai lungă şi ziua cea mai scurtă.

E timpul de încercare al naturii şi al omului, semn de cumpănă pentru amândoi.

Toţi oamenii care se vor naşte în cele trei luni care urmează de acum înainte, vor purta în firea lor tristeţea dezolantă, fie a timpului aspru al iernii, fie a lipsei de fixitate a anotimpului din zilele babelor, corespunzătoare zodiei Peştilor.

Firea oamenilor va fi puţin solară, adică expansivă, în schimb însă, dânsa, va fi sub o mişcare de concentrare lăuntrică către gând şi meditaţie, aşa cum i-o va da straniul, minunatul dar blestematul astru Saturn acela care influenţează pe toţi aceşti nativi născuţi în lunile Ianuarie şi Februarie. E zodia tuturor acelora care sunt chemaţi de bătrânul Cronos-Saturn, cosaşul dur, cu ochii scurşi, inflexibil şi neînduplecat, ca printr-o lege a unei anume fatalităţi, să trudească pe pământ şi să pătimească, pentru a se îndrepta fiindcă - aievea în altă viaţă vor fi greşit cumplit.

Iată acum şi celelalte trei semne cu care se încheie un zodiac:

capricorn capricorn Capricornul
sau
Capricorn
varsator aquarius Vărsătorul
sau
Aquarius
pesti pisces Peştii
sau
Pisces

Fiecare semn zodiacal se împarte în trei grupe de câte zece grade, denumite decane, care la un loc fac 30°, adică atâtea grade câte are şi semnul întreg. Fiecare decan reprezintă zece zile din zodia respectivă, fiecare decan dărueşte pe nativ cu o anumită influenţă şi destin, iar fiecare zi arată omului, acest destin. Toate acestea sunt grupate şi descrise în Calendarul Thebaic.
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.