zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

Termenii si conditiile Serviciului ZodiaculTau.com: Termenii si conditiile Serviciului ZodiaculTau.com:

1. Acest acord ("Acord") de de utilizare se încheie între Dvs. ("Dvs.") şi Administratorii site-ului ("Admin"). Admin vă furnizează serviciul AŞA CUM ESTE, sub termenii şi condiţiile Acordului actual. Vă rugăm să citiţi Acordul cu atenţie. Folosirea serviciului înseamnă acceptarea întru totul a Acordului actual.

2. Prin acest accept certificaţi faptul că sunteţi în varstă de cel puţin 18 ani şi că aveţi capacitatea legală de a participa la acest acord. Garantaţi de asemenea că veţi folosi serviciul strict în scopuri legale şi în concordanţă cu acest Acord şi cu instrucţiunile furnizate pe site.

3. Admin poate actualiza sau anula o parte sau toate functionalităţile Serviciului oricând, fără o notificare prealabilă.

4. Admin poate aduce schimbări oricând acestui Acord, vă rugăm să îl revedeţi periodic. Continuarea utilizării Serviciului indică acceptarea schimbărilor în totalitate.

5. Admin vă oferă acces gratuit la o parte din conţinutul acestui site şi contracost la vizualizarea în întregime a materialelor cu caracter general conţinute de site + rezultatele aplicaţiilor personalizate disponibile în contul Dvs. ce se activează numai dupa efectuarea plăţii.
5A. Plata serviciului oferit se face, la alegere, prin: SMS, CARD, PAYPAL conform regulamentului afişate la vedere în momentul solicitării plăţii.
5B. La activarea contului se percepe o taxă de 6 Euro sau echivalentul în Lei care include pentru 30 de zile: acces nelimitat la toate informaţiile generale conţinute de site şi rezultate la aplicaţiile personalizate + adăugarea unui profil asociat. Valabilitatea contului poate fi prelungită oricând şi de câte ori se doreşte cu încă 30 de zile, tariful fiind de 3 Euro sau echivalentul în Lei pentru fiecare alte 30 de zile. Proprietarul contului poate adăuga oricand şi de câte ori doreşte câte încă un profil asociat, tariful este de 6 Euro sau echivalentul în Lei pentru fiecare profil nou adăugat.
5C. Admin nu este şi nu poate fi făcut responsabil sub nici o formă pentru:
- Eventuale probleme tehnice sau de altă natură ale mobilului şi/sau calculatorului Dvs. în momentul efectuării plătii;
- Conexiunea Dvs. la internet;
- Securitatea datelor Dvs. în momentul în care efectuaţi plata cu cardul;
- Posibile disfuncţionalităţi ale serverelor şi/sau a reţelei de telefonie mobilă în momentul trimiterii şi/sau primirii de SMS;
- Posibilităţile Dvs. materiale - sumele plătite NU se restituie;

6. Rezultatul aplicaţiilor oferite de Serviciu pot să nu fie întotdeauna conforme cu realitatea. Admin nu este şi nu poate fi făcut responsabil sub nici o forma pentru faptul că rezultatele pot să nu coincida cu aşteptările Dvs.
Admin işi declină orice responsabilitate în ceea ce priveşte manifestările şi acţiunile Dvs. în urma aflării rezultatelor la aplicaţiile personalizate şi/sau citirii informaţiilor conţinute de acest site.

7. Admin poate fi contactat la adresa de E-Mail zodiacultau at zodiacultau dot com. Nu are obligaţia să raspundă decât mesajelor ce au toate datele de identificare ale expeditorului şi prezintă în detaliu motivul contactului. Admin nu va raspunde mesajelor obscene sau ofensatoare.

AM ÎNŢELES ŞI ACCEPT IN TOTALITATE ACEST ACORD

NU ACCEPT ACEST ACORD

Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.