zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

SEMNIFICATIA NUMELUI ANGELICA

Ce inseamna numele ANGELICA

Semnificatia numelui ANGELICA: acest nume a fost un adjectiv latinesc, corespunzand termenului masculin, angelicus. Acest termen este originar de la numele grecesc "angelos", insemnand "mesager". Poate fi o simpla extindere a familiarului Angela, probabil influentat de frantuzescul Angelique, insemnand "angelic, diafan"
Ce inseamna numele meu? Ce semnificatie are numele ANGELICA? Care este intelesul acestui nume? Care este provenienta numelui ANGELICA?... sunt intrebari legitime si te felicitam pentru interesul pe care il manifesti fata de numele ANGELICA, dar trebuie sa stii ca nu este suficient sa cunosti etimologia numelui ANGELICA pentru a afla cum prenumele ANGELICA poate influenta, in bine sau rau, persoana care il poarta. Cu siguranta ai auzit de frumoasa si precisa stiinta numite NUMEROLOGIE, ea iti poate spune cu precizie matematica cum un nume sau prenume poate influenta destinul celui ce il poarta. Aceasta nu este o gluma, iti recomandam sa tratezi chiar cu seriozitate acest aspect - numele ANGELICA - sau oricare altul creaza o matrice energetica asupra persoanei ce il posrta, ce raspunde la acest nume, ce este recunoscuta de exemplu sub prenulele ANGELICA pentru ca omul se contopeste cu numele sau. Asadar trateaza cu maxiumum de sriozitate urmatoarele capitole mai ales daca vrei sa stii cum alegi un prenume pentru un copil sau daca esti gata sa aflii cum numele si prenumele tau ti-au marcat destinul.
1. Semnificatia numelui din punct de vedere numerologic
2. Taina numelui
3. Semnificatia numerologica a literelor numelui
4. Cifra vocalelor | Cifra consoanelor | Cifra numelui complet
5. Cifra energetica
6. Semnificatia prenumelui
7. Cum sa alegi un nume | schimbarea numelui

Cauta alt nume decat ANGELICA

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Y Z
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.