zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

numarul destinului - data la care m-am nascut - ziua si ora Numărul - cifra - destinului şi soarta după data de naştere | Numerologie

numerologie - dupa data de nastere Numerologia este studiul numerelor care determină şi reflectă caracteristicile, talentele, motivaţiile şi drumul în viaţă.

Vechii greci foloseau numere pentru a afla care din doi luptători ar fi învingătorul, ei calculau numărul şi valoarea a două litere care compuneau numele lor. Se poate vedea cu uşurinţă că numerele au proprietăţi ciudate. Astfel s-a observat că multiplii lui 9 sunt compuşi din cifre a căror sumă face tot nouă 2x9= 18 sau 1+8=9; 9x9=81 şi 8+1=9; 13x9=117 şi l+l+7=9). O altă particularitate este că dacă cifrele unui număr se inversează diferenţa între numărul drept şi invers este totdeauna un multiplu de 9 de ex. 53-35= 18 sau 9x2; 4781-1874 = 2907 sau 9x323.

Fiindcă vorbim de cifre, să nu scăpăm din vedere că cu ajutorul lor putem forma jocuri frumoase de ghicitorie cari sunt mai amuzante şi mai puţin grele decât spiritismul şi mesele învârtitoare.

Vom da un simplu calcul ca exemplu. Calculatorii (cum se numeau înainte cei ce practicau frumoasa şi precisa ştiinţă a numerelor - numerologia) pretind că au prevăzut anul căderii lui Ludovic Filip regele Franţei. Pentru noi aceasta nu este o povestire, ci numai un calcul foarte ciudat pe care îl putem aplica şi la alte persoane.

Ludovic Filip s-a născut în anul 1773. Adunăm 1+7+7+3 şi adăogând la această sumă anul suirei pe tron 1830 vom avea 1848. Faptul acesta poate părea ciudat, dar avem aci cifrele cari vorbesc destul de clar.

Pentru regina Amelia acelaş pronostic. Născută la 1772, căsătorită la 1809. Adunând cifrele din fiecare număr obţinem totalul de 18: adăogând la această sumă anul suirii pe tron 1830 avem iarăş 1848.

Aplicaţia noastră o să afle însă pentru Dvs. pe baza unui calcul matematic mult mai complicat NUMARUL DESTINULUI Dvs. explicându-vă în detaliu semnificaţia acestuia. S-a demonstrat că vibraţia naşterii este un numar care ne caracterizează şi ne influenţează viaţa. Numarul Destinului se află "criptat" în cifrele care formează data de naştere.

Puţini oameni ştiu că destinul le e marcat nu numai de semnul zociacal sub care s-au născut. Deloc de neglijat este şi influenţa zilei din săptămană - luni marţi miercuri... (adică 1, 2, 3…) în care ne-am născut. Altfel spus pentru o cunoaştere desăvârşită a ceea ce urmează să ne aştepte în vaţă: noi şi banii, noi şi dragostea, noi şi sănătatea, noi şi profesia este imperios necesar să aflăm ce ne-a dictat şi ziua în care ne-am născut.

Aplicaţia noastră o să vă spună şi în ce zi a săptămânii v-aţi născut, detaliindu-vă şi influenţa acesteia asupra vieţii Dvs. atât pe plan material cât şi spiritual.

VEZI SI:

1. Semnificatia numelui din punct de vedere numerologic
2. Taina numelui
3. Semnificatia numerologica a literelor numelui
4. Cifra vocalelor | Cifra consoanelor | Cifra numelui complet
5. Cifra energetica
6. Semnificatia prenumelui
7. Cum sa alegi un nume | schimbarea numelui
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.