zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

ghicit in carti online CARTOMANŢIE | Ghicit în cărţi de tarot sau ghicit în cărţi de joc

Ghicit in carti online - CARTOMANTIE TAROT Cartomanţia este arta de a ghici viitorul cu ajutorul cărţlor de joc. Îşi are originea în ghicitul cu cărţile de tarot. Dar pot fi folosite şi cărţi de joc obişnuite.

Tarotul a fost la început un joc de cărţi similar cu bridgeul căruia i s-au descoperit puteri oculte în secolului 19. Simbolurile cărţilor de tarot, s-a descoperit ca erau iniţial desene mistice, cu o puternică rezonanţă esoterică, găsite în peşteri. Mai târziu acestea au fost transferate pe tablete de piatră şi apoi pe hartie, astfel au fost duse ulterior de ţigani în jurul lumii. Acestor desene le-au fost atribuite înţelesuri simbolice şi tarotul a devenit o poartă de a citi viitorul. Pachetul de tarot include un numar de cărţi (de la 1 la 10, valet, damă, popă, as) în patru culori, dar având adăugate urmatoarele: o damă, adaugată fiecăreia dintre culori, şi încă 22 de cărţi speciale, care nu apartin niciunei culori. Acestea aveau desene simbolice, tratând subiecte precum Împăratul, Papa, Roata Norocului, Moartea, Diavolul şi Luna.

Revenind la cartomanţie, putem spune aşadar, că este o metodă de cunoaştere a viitorului cu ajutorul cărţilor de joc. Cartomanţia mai poate înseamna şi astrologie fară stele, pentru că persoanele care folosesc cartomanţia practică oarecum şi astrologia. Se ştie că o şedinta de cartomanţie poate avea aceeaşi valoare, din punct de vedere al exactitaţii predicţiilor, ca şi o consultaţie astrologică, putându-se afla aceleaşi lucru, evenimente ce urmează să se întâmple.

Arta cartomanţiei este o disciplină pentru care este nevoie de multă atenţie şi intuiţie putându-se învaţa la fel ca oricare alta. Persoana care manifestă interes pentru ghicitul în cărţi posedă adesea şi talentul necesar. Se spune despre persoanele ce manifestă atracţie pentru acest domeniu, ca şi pentru alte ştiinţe oculte, că sunt îndrumate de spirite bune din lumea de dincolo, spirite evoluate care le vor face mult mai uşoară întelegerea acestor arte.

Pentru învăţarea şi practicarea ghicitului în cărţi nu trebuie să fii clarvăzător sau să ai capacităţi paranormale. Este necesar să ai o intuiţie bună, care antrenată, te va ajuta să stăpâneşti mai bine toate tainele cartomanţiei citind mai uşor în cărţi, combinaţiile dintr-o privire.

E timpul acum, după această introducere, să treceţi la descifrarea tainelor cărţilor de joc şi să vă aflaţi singuri viitorul sau, de ce nu, să-i ajutaţi şi pe alţii, ghicindu-le în cărţi, să preîntâmpine evenimentele ce sunt sortite să se petreacă.

CELE MAI CUNOASUTE ŞI RECOMANDATE METODE PENTRU GHICIT ÎN CĂRŢI SUNT:
tarot Ghicit în cărţi - Metoda Lenormand
carti de joc Ghicit în cărţi - Metoda Etteilla
ghicit in carti Ghicit în cărţi - Metoda Thoreau

ALTE METODE DE GHICIT ÎN CĂRŢI:
ghicit in carti de tarot Ghicit în cărţi - Metoda franceză
ghicit in carti de joc Ghicit în cărţi - Modul de a da cărţile în trei
ghicit in carti online Ghicit în cărţi - Darea cărţilor în şapte
ghicit in carti gratis Ghicit în cărţi - Darea cărţilor în cincisprezece
tarot Ghicit în cărţi - Darea cărţilor în douazeci şi unu
carti de joc Ghicit în cărţi - Metoda italiană şi alte procedeuri utilizate de catre celebrităţile cartomanţiei
pasente Ghicit în cărţi - Despre reuşite sau izbânde (pasenţele)
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB - constructie site | promovare site | productie spoturi audio | productie spoturi video | difuzare spoturi radio | difuzare spoturi tv
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.