zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

ghicit in carti online CARTOMANŢIE | Ghicit īn cărţi de tarot sau ghicit īn cărţi de joc

Ghicit in carti online - CARTOMANTIE TAROT Cartomanţia este arta de a ghici viitorul cu ajutorul cărţlor de joc. Īşi are originea īn ghicitul cu cărţile de tarot. Dar pot fi folosite şi cărţi de joc obişnuite.

Tarotul a fost la īnceput un joc de cărţi similar cu bridgeul căruia i s-au descoperit puteri oculte īn secolului 19. Simbolurile cărţilor de tarot, s-a descoperit ca erau iniţial desene mistice, cu o puternică rezonanţă esoterică, găsite īn peşteri. Mai tārziu acestea au fost transferate pe tablete de piatră şi apoi pe hartie, astfel au fost duse ulterior de ţigani īn jurul lumii. Acestor desene le-au fost atribuite īnţelesuri simbolice şi tarotul a devenit o poartă de a citi viitorul. Pachetul de tarot include un numar de cărţi (de la 1 la 10, valet, damă, popă, as) īn patru culori, dar avānd adăugate urmatoarele: o damă, adaugată fiecăreia dintre culori, şi īncă 22 de cărţi speciale, care nu apartin niciunei culori. Acestea aveau desene simbolice, tratānd subiecte precum Īmpăratul, Papa, Roata Norocului, Moartea, Diavolul şi Luna.

Revenind la cartomanţie, putem spune aşadar, că este o metodă de cunoaştere a viitorului cu ajutorul cărţilor de joc. Cartomanţia mai poate īnseamna şi astrologie fară stele, pentru că persoanele care folosesc cartomanţia practică oarecum şi astrologia. Se ştie că o şedinta de cartomanţie poate avea aceeaşi valoare, din punct de vedere al exactitaţii predicţiilor, ca şi o consultaţie astrologică, putāndu-se afla aceleaşi lucru, evenimente ce urmează să se īntāmple.

Arta cartomanţiei este o disciplină pentru care este nevoie de multă atenţie şi intuiţie putāndu-se īnvaţa la fel ca oricare alta. Persoana care manifestă interes pentru ghicitul īn cărţi posedă adesea şi talentul necesar. Se spune despre persoanele ce manifestă atracţie pentru acest domeniu, ca şi pentru alte ştiinţe oculte, că sunt īndrumate de spirite bune din lumea de dincolo, spirite evoluate care le vor face mult mai uşoară īntelegerea acestor arte.

Pentru īnvăţarea şi practicarea ghicitului īn cărţi nu trebuie să fii clarvăzător sau să ai capacităţi paranormale. Este necesar să ai o intuiţie bună, care antrenată, te va ajuta să stăpāneşti mai bine toate tainele cartomanţiei citind mai uşor īn cărţi, combinaţiile dintr-o privire.

E timpul acum, după această introducere, să treceţi la descifrarea tainelor cărţilor de joc şi să vă aflaţi singuri viitorul sau, de ce nu, să-i ajutaţi şi pe alţii, ghicindu-le īn cărţi, să preīntāmpine evenimentele ce sunt sortite să se petreacă.

CELE MAI CUNOASUTE ŞI RECOMANDATE METODE PENTRU GHICIT ĪN CĂRŢI SUNT:
tarot Ghicit īn cărţi - Metoda Lenormand
carti de joc Ghicit īn cărţi - Metoda Etteilla
ghicit in carti Ghicit īn cărţi - Metoda Thoreau

ALTE METODE DE GHICIT ĪN CĂRŢI:
ghicit in carti de tarot Ghicit īn cărţi - Metoda franceză
ghicit in carti de joc Ghicit īn cărţi - Modul de a da cărţile īn trei
ghicit in carti online Ghicit īn cărţi - Darea cărţilor īn şapte
ghicit in carti gratis Ghicit īn cărţi - Darea cărţilor īn cincisprezece
tarot Ghicit īn cărţi - Darea cărţilor īn douazeci şi unu
carti de joc Ghicit īn cărţi - Metoda italiană şi alte procedeuri utilizate de catre celebrităţile cartomanţiei
pasente Ghicit īn cărţi - Despre reuşite sau izbānde (pasenţele)
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.