zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

TAINA NUMELOR

NUMEROLOGIE - Taina numelui

Asa cum spuneam in capitolul introductiv al lucrarii mele despre "semnificatia numelui din punct de vedere numerologic", capitol pe care te rog sa-l parcurgi in cazul in care ai deschis aceasta scriere intamplator abia la pagina pe care esti acum, literele numelui tau, din punct de vedere numerologic, sunt cifre. Pe de o parte dupa cum ai sa vezi mai jos, fiecare cifra are o semnificatie precisa iar pe de alta parte suma acestor cifre iti defineste trasaturile de caracter, iti traseaza destinul, iti dicteaza drumul in viata.

Chiar si asezarea literelor (numerelor deci) in cuvantul ce reprezinta numele sau prenumele tau are o importanta aparte. Spre exemplu, prima litera (cifra) le va domina pe urmatoarele. Altfel spus, initiala numelui este "piatra sa de temelie" - restul literelor sprijinindu-se pe aceasta.

Trebuie acordat un plus de atentie si primei vocale din nume sau prenume. Aceasta contureaza reactiile tale emotionale si se crede ca prima vocala este in esenta "ecoul" sau "sufletul" numelui tau. Nu este de dorit ca initiala sa fie totodata o vocala, cand se intampla asa apar dificultati in luarea hotararilor majore.

Cum numele reprezinta un intreg asa si semnificatia lui trebuie vazuta ca un tot, deci, mai departe vei intelege ca si restul vocalelor dar si consoanelor ce iti alcatuiesc numele au semnificatia lor bine definita, iar toate literele, sunetele, numerele asadar, dau indicii clare despre cum numele iti influenteaza viata.

Asa cum in vata de zi cu zi ce incepe bine este de dorit sa se termine cu bine, sau ceva ce incepe prost ar fi de dorit sa se incheie cu bine, asa si insiruirea magica a literelor, numerelor, numelui tau are o mare importanta de la prima la ultima litera (cifra) a sa. Cum nu ai intelege mai nimic daca ai citi o carte pe sarite sau i-ai parcurge doar inceputul si sfarsitul, tot asa nu ai putea patrunde adevaratul inteles al unui nume daca nu ai descifra taina fiecarei litere a sa, tinand cont asa cum spuneam si de locul acestora in cuvant. Retine dragul meu ca si litera de mijloc, numita atat de sugestiv "cheia de bolta" are rolul ei precis. E drept ca aceasta apare doar in cazul numelor cu un total de litere impar, de exemplu MATEI - T este aici "cheia de bolta" pentru ca este fix la jumatatea numelui avand inaintea ei dar si dupa ea un numar egal de litere.

Inainte de a-ti arata cum sa transformi literele numelui tau in cifre, care este semnificatia precisa a fiecarei cifre din punct de vedere numerologic si mai ales cum sa aduni si sa interpretezi numarul ce va rezulta ca urmare a insumarii cifrelor criptate in numele tau, vreau sa facem o mica recapitulare pentru a-mi fi sufletul impacat cu gandul ca ai inteles prea bine cum sa-ti descifrezi taina numelui pe care il porti. Desigur si cum sa alegi un nume pentru copilul tau dar si cum sa afli totul despre cei din preajma ta doar interpretandu-le numele.

taina numelor 1. Ia o foaie de hartie si scrie-ti numele complet. Daca ai doua prenume, scrie-le pe ambele. Sa presupunem insa ca te numesti Popescu Maria. Acum tu trebuie sa stii ca mai intai iti vei analiza numele, mai apoi prenumele iar daca vrei sa stii cum rezoneaza acesta in subconstientul celor care te identifica strigandu-te sau gandindu-se la tine folosind pentru a te deosebi de alte persoane numele, trebuie sa traduci exact cum iti spun ei. De exemplu: doar Mary, sau poate Marioara, sau doar Popescu etc.
2. Incepi prin a-ti analiza initialele - in exemplul nostru - P. M. Sunt cele mai importante trasaturi, aceste litere (cifrele ce le corespund) le vor domina subtil pe celelalte. Asadar semnificatia acestora pe care o vei gasi mai jos, este definitorie aratand care este atitudinea ta pragmatica si modul in care reactionezi, in interiorul tau, la lumea din afara ta.
3. Identifica acum prima vocala. Aceasta iti spune care este reactia ta emotionala in fata unui eveniment.
4. Identifica acum toate consoanele si toate vocalele din numele tau. Consoanele te influenteaza in deciziile tale legate de altii, dar mai ales de cum te arati altora, in timp ce vocalele reflecta trasaturile tale sentimentale si emotionale. Acestea insumate iti vor da "cifra consoanelor" si "cifra vocalelor", cifre pe care vei intelege mai apoi cum sa le interpretezi.
5. Afla care este "cheia de bolta", asa cum spuneam mai sus ea are o importanta aparte referindu-se la anumite posibile dezechilibre energetice cu care te poti confrunta sau la acele porniri launtrice care pot deveni in timp obsesii sau vicii tulburandu-ti viata.
6. Litera cu care se incheie numele sau prenumele ne da o cifra care interpretata corect ne va releva felul in care putem sau nu duce la bun sfarsit tot ceea ce ne propunem sa facem.
7. Interpreteaza conform explicatiilor ce vor urma toate literele numelui tau, fireste mai putin prima, cea ce este la mijloc si ultima. Pe acestea, dupa cum sper ca ai inteles, le interpretezi separat.
8. Apoi o sa afli "cifra numelui complet". Aceasta cifra in cazul in care este una favorabila te va sprijini pe tot parcursul vietii tale si te va ajuta sa treci cu bine peste toate "cumpenele vietii".
9. In final o sa-ti arat cum poti afla care este "cifra energetica" a numelui tau si cum s-o interpretezi. Aceasta cifra pune in evidenta ce poate fi transformat in fapt din toate lucrurile la care va predispun teoretic cifra destinului si cea a numelui complet.
10. Este recomandat sa-ti studiezi separat cifra numelui si a prenumelui si sa afli caror elemente ii apartine: foc, aer, pamant, apa.
11. Nu e de neglijat nici aspectul legat de schimbarea numelui mai ales in cazul femeilor care fac asta macar o data in viata. "Ce se intampla atunci cand ne schimbam numele?" este o intrebare legitima si care merita un raspuns precis.

Iar acum iata toate cheile cu care poti descifra taina numelui tau.

NUMEROLOGIE - Semnificatia numelui:

1. Semnificatia numelui din punct de vedere numerologic
2. Taina numelui
3. Semnificatia numerologica a literelor numelui
4. Cifra vocalelor | Cifra consoanelor | Cifra numelui complet
5. Cifra energetica
6. Semnificatia prenumelui
7. Cum sa alegi un nume | schimbarea numelui

Etimologia numelor - alege un nume cu litera:

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Y Z
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.