zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

CIFRA PRENUMELUI

NUMEROLOGIE - Cifra prenumelui

Cifra Numelui Complet, iti ofera o imagine completa asupra influentelor pe care numele tau le are asupra ta. Insa, daca doresti, poti separa in doua grupe distincte aceste influente:

Prima grupa se refera si arata doar influentele mostenite din familie, practic adunate in timp odata cu dezvoltarea arborelui tau genealogic. Poti afla strict aceste influente analizand doar numele tau de familie.

A doua grupa, dar cea mai importanta, releva numai influentele foarte personale, influnte ce se refera doar la viata ta personala. Le poti afla si descifra analizand separat doar prenumele tau.

Ce ar trebui sa retii insa este faptul ca totusi CIFRA NUMELUI COMPLET este cea mai importanta. Dar pentru o analiza mai nuantata este indicat sa iti studiezi si doar Cifra Prenumelui. Calcului se face la fel ca in cazul cifrei consoanelor si a vocalelor, calcul detaliat in capitolul anterior.

Cifra Prenumelui este vazuta ca o "cheie" ce poate sa deschida "usa vietii".

cifra prenumelui - semnificatia numelui Cifra Prenumelui este influentata de Cifra Zilei de Nastere. In numerograma nu trebuie inclusa si aceasta dar trebuie tinut cont de faptul ca este de dorit ca Cifra Zilei de Nastere sa fie diferita de Cifra Prenumelui, in caz contrar influenta acesteia va estompa caracteristicile trasate de Cifra Destinului. Asadar este important de stiut daca Cifra Prenumelui difera de cea a Zilei de Nastere pentru a se stabili clar care influente sunt mai importante.

Am intalnit situatii in care Cifra Destinului era identica cu cea a Zilei de Nastere. In astfel de conjuncturi este preferabil ca Cifra Prenumelui sa fie diferita de celelalte doua, pentru ca, asa cum spuneam, Cifra Prenumelui este "cheia" ce deschide "usa vietii" iar comparand cele 3 cifre vom sti daca poti deschide singur aceasta usa sau ai nevoie de o alta persoana care sa te ajute. Daca Cifra Destinului coincide cu cea a Zilei de Nastere este limpede ca in toate actiunile importante ale vietii tale o sa ai nevoie sa-ti fie alaturi o alta persoana pentru a reusi. Desigur despre compatibilitatea cu o anume persoana am discutat pe larg in alte capitole ale acestei lucrari. Citind si analizand intreg continutul scris aici o sa stii si cum sa identifici persoana care iti e de ajutor in viata dar mai ales cum sa afli persoanele care iti incurca caile destinului marcandu-ti nefast viata.

Citind cele scrise mai sus ai inteles desigur ca Cifra Prenumelui este importanta atat prin ea insusi cat si prin compararea ei cu alte cifre din numerograma ta. Ar mai fi de spus ca Cifra Prenumelui nu e de dorit sa apartina nici macar aceleiasi grupe numerologice cu cea a Zilei de Nastere. Aceste grupe sunt:
GRUPE NUMEROLOGICE CIFRE AFERENTE
FOC 1, 3, 9
AER 5, 6
PAMANT 4, 6, 8
APA 2, 7
Cifra 6 face parte din doua grupe in acelasi timp.

NUMEROLOGIE - Semnificatia numelui:

1. Semnificatia numelui din punct de vedere numerologic
2. Taina numelui
3. Semnificatia numerologica a literelor numelui
4. Cifra vocalelor | Cifra consoanelor | Cifra numelui complet
5. Cifra energetica
6. Semnificatia prenumelui
7. Cum sa alegi un nume | schimbarea numelui

Etimologia numelor - alege un nume cu litera:

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Y Z
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.