zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

NUMEROLOGIE

Despre Numerologie

La inceputul primului mileniu al erei noastre Numerologia era deja o stiinta cunoscuta si utilizata pe scara larga de ocultisti. Astfel se regasea in vedele indiene, filosofia chinezeasca, Kabala iudaica etc.

Iata asadar stim de cand Numerologia este folosita in practicile oculte, dar cand a aparut ea?... Practic odata cu aparitia numerelor. Oamenii incercand inca de atunci sa gaseasca semnificatii magice cifrelor. Insa primele date istorice despre Numerologie au fost gasite in regatul Babilonului datand din secolul VI i.Hr. De aici studiul numerelor, de fapt a semnificatiei acestora, s-a raspandit cu repeziciune, astfel un secol mai tarziu in Grecia Antica erau deja multi numerologi, cel mai celebru fiind Pitagora. Fascinatia pentru puterile ascunse ale cifrelor era la fel de raspandita in vremea respectiva si in Egipt si India.

In cele peste doua milenii de existenta Numerologia a fost slefuita ca un diamant de generatii si generatii de experti in ocultism. Astazi putem spune ca datorita lor avem toate cheile necesare pentru a deschide toate usile in spatele carora sunt ascunse tainele destinului nostru.

numerologie Iata acum foarte pe scurt ce ne poate spune Numerologia despre noi dar si despre ceilalti:

Pentru a descifra destinul si a prezice viitorul unei persoane sunt suficiente doua elemente: data de nastere si numele complet.

Numerologia fiind o stiinta a preciziei si previziunii reprezinta un adevarat ghid in aflarea unor adevaruri, poate uneori neplacute, despre sine sau despre o anume persoana. Adevarul insa nu trebuie sa ne supere pentru ca el exista oricum, fie ca il acceptam fie ca nu.

Cele doua aspecte: data nasterii si numele, sunt la fel de importante. Se incepe de obicei in a se calcula si analiza mai intai NUMARUL DESTINULUI prin studiul cifrelor ce compun data de nastere. Apoi se continua prin aflarea semnificatiei cifrelor ce alcatuiesc numele - fiecarei litere corespunzandu-i o anume cifra.

Frumoasa si precisa stiinta a aflarii viitorului cu ajutorul cifrelelor se foloseste doar de 11 numere: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11 si 22 pe baza carora se realizeaza numerograme personalizate de la individ la individ. Pe baza acestor numerograme se poate afla... ORICE!

Iar acum iata totul descris in amanunt:

Numarul destinului

Semnificatia numelui:

1. Semnificatia numelui din punct de vedere numerologic
2. Taina numelui
3. Semnificatia numerologica a literelor numelui
4. Cifra vocalelor | Cifra consoanelor | Cifra numelui complet
5. Cifra energetica
6. Semnificatia prenumelui
7. Cum sa alegi un nume | schimbarea numelui
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.