zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

Influenta stele, planete, astre HOROSCOP ZILNIC PERSONALIZAT | INFLUENŢA - SEMNIFICAŢIA ASTRELOR

horoscop zilnic, influenta si semnificatia planetelor, stelelor, astrelor Aproape de soare este mica planetă Mercur, a cărei revoluţie în jurul Soarelui durează 88 zile, şî care de fapt îl urmăreşte pe marele astru, îndeaproape în cursa lui, fiind când la Răsărit, când la Apus, ceea ce i-a atras în Mitologie numele de Curier al Zeilor.

Planeta Marte, planetă care simbolizează agresivitatea şi moartea, pe Zeul buclucaş Marte. Orbita acestei planete este foarte eliptică; la cea mai mare apropiere de soare, ea se află la 207 milioane de km. îndepărtându-se apoi la 240 milioane km., în ceea ce priveşte depărtarea de pământ. Marte este sau la 9.8 milioane de km. sau la 56 milioane km, fenomen care se întâmplă la câte 15 ani. Merau când Marte este la maxima sa apropiere de pământ,avem graţie fluidului său special, care influenţează printr-o conductibilitate masivă fierul, evenimente din ce în ce mai dramatice pentru omenire. Influenţa lui nefastă merge în funcţie cu amplificarea reţelelor de metal pe pământ. Ne vom reaminti de 23 August 1939 - Semnarea pactului Ribbentrop-Molotov, când Marte va fi fost în această situaţiune de apropiere maximă. Planeta se mişcă în 687 zile în jurul soarelui, aşa că nopţile şi zilele sunt acolo duble. Se pare că pe acea planetă locueişte o lume foarte avansată cerebraliceşte şi aceasta se bănuieşte după faimoasele canale care străbat solul ei.

Mai departe o sa vorbim despre o serie întreagă de stele care au rol mare în astrologie, indicând de multe ori ceva nefast în viaţa omului. De altfel, efectul lor este mai întotdeauna brutal şi parcă steaua ar fi un adevărat agent al destinului, menit să pecetluiască într-o viaţă a omului, un eveniment spăimântător cu o rezonanţă dincolo de această viaţă, în marea masă a evenimentelor colective. Bunăoară, în prima linie, cele patru stele de lărimea întâia, denumite "Stelele Regale":

O primă stea Alderbadan, care se află la 8,24 grade în semnul Gemenilor, privirea ei roşie şi congestionată nu-ţi spune nimic bun. În viaţa omului, ea desluşeşte o urcare socială de mâna întâia, dar cu un sfârşit tragic.

Regulus, care se află la 28,27 grade, în semnul Leului, hărăzeşte o carieră fulgerătoare, urmată de o cădere socială sigură;

Antares din 8,2 grade Săgetător, dă urcarea socială, însă, întodeauna moarte prin mână de om, sau, un supliciu public.

Afară de aceste patru stele regale, sunt o serie întreagă de alte stele de mărimea a I-a şi a II-a, care arată ceva deosebit în viaţă. Astfel Pleiadele la 28,36 grade în Taur, Hyadele la 4,33 grade în Gememeni, Praesepe la 5,12 grade în Leu, vor da dificultăţi ale vederei şi finalmente orbirea.

horoscop zilnic personalizat, influenta si semnificatia planetelor, stelelor, astrelor Sirius sau Canis Maioris la 12,45 grade în Rac, vor da strălucit virtuţi militare în întodeauna o moarte eroică.

Steaua roşie, Betelgeuza sau Alfa Orionis la 27,26 grade din semnul Gemenilor, îţi hărăzeşte întotdeauna nemurirea.

Frumoasa stea Vega din Calea Laptelui, denumită şi Alfa Lyrae la 13,55 grade din Capricorn, îţi dă bogăţia.

Ameninţătoarea stea Achenar sau Alfa Bridani la 13,53 grade din Peşti, dă căderea din locuri înalte, accidente.

Pollux sau Beta Seminorum, de la 21,50 grade din semnul Racului, care indică moartea de mâna asasinului sau a tâlharului.

Faimoasa stea dublă Algol sau Beta Perseii de la 24,47 grade din Taur, steaua asasinilor, pe care au avut-o într-un punct sensibil al Horoscop toţi marii ucigaşi.

În sfârşit, steaua morţii prin muşcătura de şarpe sau otravă, cea numită Ras Alhage sau Beta Ophiuchi la 21,3 grade din Săgetător şi steaua Alphard sau Beta Hydrae la 21,53 grade în leu, steaua sinucigaşilor.

Dar şi cea din constelaţia Pegasului la 28,4 grade din Peşti, e steaua Scheat, aceea a morţii prin înnec, şi fără îndoială că te vei minuna foarte, când vei auzi, că vor fi trei copii în Serbeşti , Jud. Bacău, care se vor duce în Iulie 1938 să se scalde în Siret, şi că se vor înneca cu toţii. În horoscopul lor, al acestor copii care se vor naşte la ani de zile interval, vei vedea acest interesant lucru, că toţi aceşti prunci, născuţi într-un an, lună, zi şi oră diferite, vor fi avut acelaş cer de moarte, cu aceleaşi constelaţii funerare, de sfârşit prin înnec. Această stea fatală va fi decisivă în horoscopul lor, în casa 12-a şi la ceilalţi doi, conjunctă cu Uranus, în Casa 4-a, toate configu-raţiuni clasice pentru moarte prin submersiune.
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.