zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

Horoscop ascendent HOROSCOP PERSONALIZAT | ASCENDENTUL - INFLUENŢA ASCENDENTULUI

ascendentul si influenta ascendentului in horoscop personalizat Horoscopul este, după cum ştim, un fenomen de proiecţie a fascicolelor de raze, cari sunt emise de zodiac, stelele fixe, Soare, Lună şi de planetele rătăcitoare: Neptun, Uranus, Saturn, Jupiter, Marte, Venus şi Mercur. Horoscopul presupune o operaţie pur matematică, anume aceea de reconstituire a cerului în clipa naşterii şi apoi o altă operaţiune, aceea a interpretării.

Prima operaţie oferă o oarecare complicaţie, fiindcă se cere, nici mai mult nici mai puţin, determinarea pe cale de calcul a latitudinei longitudinei şi poziţiei planetelor, operaţiune care se poate face numai după datele geografice ale locului naşteri şi aşa zisele efemeride, care fixează poziţia planetelor pentru fiecare zi din an la 12 amiazi, ora Greenwich. Am trece dincolo de cadrul acestui volum făcând un curs de astrologie ştiinţifică experimentală, care singurul ar pune la îndemâna cititorilor întregul material didactic, dealtminteri foarte vast.


Acest site oferă însă, membrilor înregistraţi, posibilitatea de calcul al horoscopului folosind o aplicaţie modernă ce are la origine sistemul realizat de astrologul francez H. Beer, Introduction a l'Astrologie, Paris, Payot 1939 cu ajutorul căruia putem imediat afla ascendentul, adică răsăritul unei naşteri.

Reamintim cititorilor noştri că ascendentul este partea din zodiac, care se iveşte la orizont în momentul unei naşteri, sau mai pe româneşte partea din zodie care răsare când fiinţa omenească vede lumina zilei. Acesta se confundă cu linia orizontului şi are înrâurirea cea mai puternică ca influenţă astrală, determinând dispoziţiunile sufleteşti, trupeşti şi destinul în general a noului venit pe lume.

Tabloul dă atât ascendentul cât şi partea din zodie care se află deasupra capului, adică la meridian, numit în astrologie mijlocul cerului. Acesta din urmă va indica, în general, chipul de evoluţie pe planul social al celui născut, precum şi profesiunea sa probabilă.

Vedem deci, că vom putea printr-o determinare rapidă şi sumară a acestor puncte sensibile, să ne dăm seama, în afară de influenţa Soarelui (pe care am descris-o în cele 12 semne zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător si Peşti), de influenţa ascendentului cât şi de aceea a mijlocului cerului în judecarea unui horoscop. Repetăm că influenţele principale asupra noului născut le dau atât ascendentul, cât şi soarele. Influenţa solară o cunoaştem, fiindcă am expus-o în studiul celor 12 semne zodiacale. Vom vedea acum caracteristicile ascendentului, care se poate ridica la orizont, în 12 forme, adică sub cele 12 semne ale zodiacului şi vom stabili anume care sunt însuşirile fiecărui ascendent în parte.
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.