zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

cumpenele vietii HOROSCOP PERSONALIZAT | ANII FATIDICI (CUMPENELE VIEŢII)

horoscop personalizat - cumpenele vietii - anii fatidici Legea necunoscută a numărului dă liniile mari ale ciclilor anilor fatidici din viaţa unui om.

Vom totaliza cifrele anului său de naştere, la care vom adăuga numărul gradului zilei de naştere din Calendarul Thebaic, adunând la aceasta numărul semnului din Zodiac sub care s-a născut, adică gradul de naştere şi numărul semnului.

La totalul obţinut vom aduna iarăşi numărul cifrelor care compun anul naşterii. Această operaţiune ne va da un ciclu de ani, dintre care doi vor trebui să exprime aurora vieţii şi apusul ei.

Am aplicat acest sistem de calcul pentru a îi testa veridicitatea în mai multe cazuri de oameni celebri a caror biografie este foarte bine cunoscuta. Iată rezultatul în cazul poetului Mihail Eminescu:

Primul an fatidic: 1864
În jurul acestui an, Eminescu îşi va părăsi studiile din Cernăuţi şi va fugi cu o trupă de teatru, urmând vocaţiunea sa de poet, părăsind căminul părintesc pentru totdeaua.

Al doilea an fatidic: 1867
În jurul acestui an Eminescu va fi consacrat poet de către Vulcan în revista "Familia"; el va peregrina la Blaj şi se se va cultiva intens.

Al treilea an fatidic: 1884
În jurul acestui an Eminescu va ajunge la maximum de creaţiune poetică. După aceea, nu va mai produce nimic, căci va avea primul atac de nebunie - 1884.

Menţionăm faptul ca nu neapărat anul în care se produce un anumit eveniment de cotitură (bună sau rea) în viaţa cuiva este un an fatidic - anul fatidic este cel în care a apărut o anume situaţie ce ajunge la apogeu după un anumit timp şi apoi marchează definitv destinul cuiva. Spre exemplu, nu neapărat anul în care se produce un divorţ este un an fatidic, ci anul în care au apărut motivele ce mai tarziu au dus la divorţ, sau uneori chiar anul în care s-au cunoscut persoanele ce acum divorţează.

Aşadar e vital pentru cineva, dacă are curaj, să-şi cunoască anii de cumpănă ai vieţii - pe de o parte va avea explicaţii referitoare la anumite evenimente ce i-au marcat destinul, pe de alta va putea preîntâmpina, atenua chiar, efectul urmatorilor ani fatidici ai existenţei sale fiind mai precaut la tot ce îl asteaptă şi îl inconjoară în perioadele respective.
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.