zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

ghicit in carti Ghicit în cărţi - Modul de a da cărţile în trei

CARTOMANTIE Se începe prin a se fixa cartea care va reprezenta pe cel ce consultă. De va fi un om oacheş, această carte este de obicei craiul de treflă; de va fi un tânăr oacheş, cartea va fi valetul de treflă; dacă va fi un om de tobă, cartea va fi craiul de cupă; iar dacă va fi un tânăr de tobă, unul din cei doi valeţi. O damă oacheşă se fixează prin dama de treflă, o damă blondă prin dama de capă.

Am văzut că în jocul de 36 de cărţi, cărţile reprezentând persoana ce consultă, erau două. Luând jocul de 32 cărţi, se poate lua un as din alt joc şi această carte primeşte numele de Etteila, reprezintă persoana ce consultă. Aci se operează numai cu joc simplu de pachet, precum urmează:

Amestecăm cărţile, le tăiem cu mâna stângă, apoi le întoarcem câte trei şi de câte ori în aceste trei cărţi găsim două de aceiaşi culoare, luăm pe cea mai mare şi o punem înaintea noastră. De vor fi câte şi treile cărţile de aceiaş culoare, se va lua de asemenea cea mai mare din ele. Dacă cărţile au aceiaş valoare (trei aşi, trei crai, etc. ) le luăm pe câte şi treile. Fiecare din cărţile scoase se înşiră una după alta. Astfel se operează până la sfârşitul jocului şi se reîncepe de trei ori până ce se va avea un număr nepereche, mai mare decât treisprezece, fără ca să se treacă peste 21. Fiecare carte este cetită imediat, de ex. trăgând asul de treflă se zice izbândă, asul de cupă în casă nouă, de' treflă bani. Aceasta ar fi un mic avans făcut pronosticului general. Cartea ce reprezintă persoana care consultă trebue să iasă întotdeauna, căci dacă n-ar ieşi ar fi un semn rău şi operaţiunea trebue să fie începută din nou. Să presupunem că am tras 17 cărţi după cum se vede mai jos şi anume:

Zece de tobă, crai de cupă, opt de treflă, opt de cupă, as de cupă, as de treflă, dama de tobă , dama de pică, valet de cupă, as de pică, crai de treflă, dama de cupă, nouă de cupă, opt de pică, zece de treflă, opt de tobă, nouă de treflă.

Le înşirăm în formă de evantai şi cetim de la prima vedere: doi opt, dragoste; doi aşi, complot; două dame, unire a două prietene. Deci e o dragoste, un complot şi două dame la mijloc. Să vedem ce urmează mai departe:

Sunt trei aşi: veşti favorabile; trei dame, cancanuri; trei opt, proiecte de căsătorie. Concluziunea este lesne de găsit. Aceasta este numai pentru întregul şi se ştie de la început cum stau lucrurile. Să presupunem că persoana ce consultă ar fi dama de cupă şi să trecem la prevestirea propriu zisă. Numărărm şapte cărţi de la dreapta la stânga, începând cu dama de cupă ce consultă sau cu orice altă carte care o interesează, fie casa ei, fie dragostea ei, fie banii, etc. Să luăm dama de cupă şi numărăm 7, ajungem astfel la asul de verde şi zicem persoanei care consultă; vei avea mare izbândă şi afaceri de bani; numărând 7 mai departe, cădem pe nouă de verde, ceea se întăreşte primă prevedere; nu te aşteptai la aceşti bani. De la nouă de treflă trecem la craiul de treflă: un om îndatoritor va fi însărcinat cu această afacere. Apoi vine asul de cupă şi numărând mai departe din 7 în 7: opt de tobă, zece de treflă şi în fine valetul de cupă (aci ne oprim, căci numai de trei ori se poate face parcursul cărţilor numărându-se din 7 în 7). Însemnarea acestei perioade din urmă va fi: în casă reuşită în amor, graţie unui tânăr vesel căruia îi place să petreacă. De aci prima frază a oracolului este următoarea: Banii şi amorul se unesc ca să-ţi aducă avere şi fericire.

Aceasta nu este însă decât prima parte. Strângem cărţile , le amestecăm, le tăiem întotdeauna cu stânga şi le aşezăm în trei grămezi în modul următor: O carte la mijloc, una la stânga, alta la dreapta, a patra carte o punem dedesubt pentru surpriză, apoi complectăm grămezile până când cele 17 cărţi se vor termina. Această operaţie se reîncepe de trei ori, ceea ce dă trei cărţi pentru surpriză. La fiecare dată se ridică grupurile şi se citeşte ceea ce ne destâinuesc, apoi amestecăm cărţile şi începem din nou.

Întâia operaţie:
Prima grămadă cuprinde şase cărţi: asul de cupă, opt de treflă, crai de treflă, nouă de cupă, zece de tobă, nouă de treflă: Succes în amor, un om de verde va aduce bani.

A doua grămadă cuprinde cinci cărţi: Crai de cupă, opt de pică, opt de cupă, valet de cupă şi asul de cupă: Un om de tobă pentru dragoste o să-ţi trimeată o scrisoare printr-un amic.

A treia grămadă cuprinde cinci cărţi: Zece de treflă, damă de tobă, damă de pică, asul de treflă, opt de tobă.

Isbândâ strălucită în amor şi avere despre care vor vorbi două femei, două rivale.

Prima carte de surpriză este dama de cupă.

A doua operaţie:
Întâia grămadă cuprinde: Valetul de cupă, asul de treflă, zece de treflă, opt de cupă, nouă de treflă.

A doua grămadă: opt de tobă, opt de pică, opt de treflă, asul de cupă.

A treia grămadă: dama de tobă, asul de pică, dama de pică, craiul de treflă, nouă de cupă.

Prima frază: Un tânăr va aduce o veste bună cu privire la amorul şi norocul nostru.

A doua frază: Amorul ar dura scurt timp, daca un om de tobă n-ar aduce bani în casă.

A treia frază: Un om de treflă va face să reuşească lucrurile, în ciuda a două rivale cari ar voi să împartă izbânda între ele.

Cartea de surpriză: zece de toba.

A treia operaţie:
Întâia grămadă cuprinde cinci cărţi: Crai de cupă, nouă de treflă, opt de tobă, opt de treflă, zece de treflă.

A doua grămadă cuprinde cinci cărţi: Opt de cupă, opt de pică, as de cupă, crai de treflă şi asul de treflă.

A treia grămadă cuprinde trei cărţi: Dama de tobă, asul de pică, dama de pică.

cartomantie Despre cartomanţie - ghicit în cărţi
tarot Ghicit în cărţi - Metoda Lenormand
carti de joc Ghicit în cărţi - Metoda Etteilla
ghicit in carti Ghicit în cărţi - Metoda Thoreau
ghicit in carti de tarot Ghicit în cărţi - Metoda franceză
ghicit in carti online Ghicit în cărţi - Darea cărţilor în şapte
ghicit in carti gratis Ghicit în cărţi - Darea cărţilor în cincisprezece
tarot Ghicit în cărţi - Darea cărţilor în douazeci şi unu
carti de joc Ghicit în cărţi - Metoda italiană şi alte procedeuri utilizate de catre celebrităţile cartomanţiei
pasente Ghicit în cărţi - Despre reuşite sau izbânde (pasenţele)
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.