zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

ghicit in carti Ghicit în cărţi - Metoda franceză

Ghicit in carti gratis Jocul mic cu 32 cărţi este metoda franceză cea mai simplă şi cea mai întrebuinţată. Cărţile se amestecă, sa taie sau se dă consultantului spre tăiat în două grupe aproape egale. Apoi consultantul alege una din aceste două grupuri. Prima carte se pune deoparte şi se păstrează de rezervă.

Restul grupului se întoarce şi se citeşte în ele tălmăcirea cărţilor după explicaţiunile date în descrierea principalelor metode folosite în cartomanţie, vezi spre exemplu metoda de ghicit în cărţi Lenormand.

Să presupunem de ex. că grupul se compune din 15 cărţi, date în ordinea următoare: as de cupă, nouă de treflă; crai de cupă, zece de tobă, nouă de cupă, opt de tobă, şapte de treflă, şapte de tobă, as de tobă, damă de pică, valet de tobă, as de treflă, iar cea din urmă, opt de treflă, se află pus în rezervă. În cazul acesta citim cu destulă uşurinţă, fără a uni cărţile la o laltă:

În casa mea e o moştenire pe care mi-o aduce un om de tobă care se întoarce din călătorie, încredinţat că învinge în amorul său. Vor fi multe batjocuri pentru această mică moştenire (şapte de treflă şi şapte de tobă) încă o scrisoare din partea unei văduve, adusă de către împărţitorul de scrisori, va confirma această ştire. După aceia luaţi cele 15 cărţi, le amestecaţi şi le împărţiţi în trei grămezi, punând însă o carte de rezervă. Consultantul alege una din acele grămezi şi presupunem că ea cuprinde: opt si zece de tobă, craiul de cupă, şapte de treflă şi asul de tobă. Însemnarea lor va fi:

Demersurile d-tale vor sfârşi printr-un drum pentru care un om de tobă îţi va trimite bani prin poştă.

Presupunem că în grămada a doua va fi: şapte de tobă, nouă de treflă, as de cupă, as de treflă şi valetul de tobă. Înţelesul lor va fi:

Te vor lua în râs pentru banii d-tale, dar în casa d-tale va fi mare bucurie din cauza unei scrisori ce vei primi cu poşta.

În a treia grămadă va fi rămas numai: dama de pică si şapte de cupă: deci o văduvă care-ţi va da pacea inimii.

Optul de cupă şi optul de treflă, cărţi de surpriză, confirmă veştile bune.

După cum se vede, acest joc este foarte simplu şi foarte uşor în societate. 21 se poate repeta de atâtea ori, câte persoane sunt de faţă. Dar trebue ca cineva să aibă tactul ca să îndrepteze ceia ce limbajul cărţilor poate avea prea aspru.

Astfel, dacă cade nouă de pică (moarte sau închisoare), se va traduce prin neplăceri şi necazuri. Tot astfel când cărţile vor fi răsturnate trebuesc întoarse dacă cartea este ameninţătoare. De altminteri, povestitorul sau povestitoarea trebue să ţină cont la cine se adresează. O plăcere nu trebue să se schimbe în necaz; oamenii supersticioşi se ţin cu cea mai mare stricteţe de cele prevestite.

cartomantie Despre cartomanţie - ghicit în cărţi
tarot Ghicit în cărţi - Metoda Lenormand
carti de joc Ghicit în cărţi - Metoda Etteilla
ghicit in carti Ghicit în cărţi - Metoda Thoreau
ghicit in carti de joc Ghicit în cărţi - Modul de a da cărţile în trei
ghicit in carti online Ghicit în cărţi - Darea cărţilor în şapte
ghicit in carti gratis Ghicit în cărţi - Darea cărţilor în cincisprezece
tarot Ghicit în cărţi - Darea cărţilor în douazeci şi unu
carti de joc Ghicit în cărţi - Metoda italiană şi alte procedeuri utilizate de catre celebrităţile cartomanţiei
pasente Ghicit în cărţi - Despre reuşite sau izbânde (pasenţele)
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.