zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

ghicit in carti Ghicit în cărţi - Darea cărţilor în şapte

CARTOMANTIEGhicit gratis in carti Această metodă nu se deosebeşte de cea precedentă decât prin modul de a se scoate cărţile.

Luaţi un joc, amestecaţi, tăiaţi sau lăsaţi pe altul să taie. Scoateţi cele dintâi şase cărţi şi întoarceţi pe a şaptea punând-o înaintea Dvs.

Această operaţie repetată de trei ori vă dă 12 cărţi, prin care se găseşte şi aceea care reprezintă pe consultant. În caz contrariu, operaţia se repetă până ce se va găsi cartea.

Apoi se operează cu aceste 12 cărţi în acelaş mod, numărând câte şapte, adunându-le pereche, formând trei grămezi, oprind trei cărţi pentru supriză. Aşa că la sfârşit vor fi patru grămezi: fiecare-grămadă cuprinzând trei cărţi, ceeace uşurează explicaţia.

Vom da un exemplu pentru a se putea vedea cum se poate ghici sensul ascuns între cărţi:

Prima grămadă: nouă de pică, nouă de caro, as de treflă. În limbagiul ordinar aceasta înseamnă: moarte, întârziere pentru moştenire. Puteţi ceti simplu de tot: Bani de primit, întârziere din cauza unor veşti rele. În stil stenografic: moştenire întârziată.

A doua grămadă: As de pică, as de caro, opt de treflă. În limbagiul ordinar aceasta înseamnă: complot, vei primi o veste bună care nu îţi va fi neplăcută, sau mai pe scurt, veşti bune.

A treia grămadă: şapte de treflă, şapte de caro, nouă de treflă. Se poate citi cu uşurinţă: amoruri străbătute de griji băneşti, sau amoruri care vor costa scump. În fine cărţile arată belşug din cauza cărora vei fi luat în râs, sau mai bine: Puţin îmi pasă de bani. Sau într-un cuvânt: nepăsare.

cartomantie Despre cartomanţie - ghicit în cărţi
tarot Ghicit în cărţi - Metoda Lenormand
carti de joc Ghicit în cărţi - Metoda Etteilla
ghicit in carti Ghicit în cărţi - Metoda Thoreau
ghicit in carti de tarot Ghicit în cărţi - Metoda franceză
ghicit in carti de joc Ghicit în cărţi - Modul de a da cărţile în trei
ghicit in carti gratis Ghicit în cărţi - Darea cărţilor în cincisprezece
tarot Ghicit în cărţi - Darea cărţilor în douazeci şi unu
carti de joc Ghicit în cărţi - Metoda italiană şi alte procedeuri utilizate de catre celebrităţile cartomanţiei
pasente Ghicit în cărţi - Despre reuşite sau izbânde (pasenţele)
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.