zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

ghicit in carti Ghicit în cărţi - Darea cărţilor în douazeci şi unu

Ghicit gratis in carti Această metodă, deşi tot aceeaş, este ceva mai complicată, luăm un joc de 32 de cărţi, le amestecăm bine şi le tăiem, apoi tragem 11 cărţi, iar pe cele 21 ce ramân le întidem pe masă şi după ce am amestecat cărţile din nou, le-am tăiat şi am tras o carte pentru surpriză, operăm tot ca mai sus, deci rămân 21 de cărţi pe masă. Numărăm acestea de trei ori pe rând socotind de la cartea aleasă de către persoana care ne consultă. După aceea facem grămezile de trei ori pe rând, lăsând de fiecare dată o carte pentru surpriză la o parte.

Observaţiuni importante:

Dacă majoritatea cărţilor sunt albe, arată izbândă strălucită pentru persoana consultantă. Dacă cele 5 cărţi mici de pică, se găsesc în numărul acestora, persoana consultantă se va certa cu familia şi prietenii săi. De se află în numărul celor 5 cărţi mici de verde, câştigarea procesului.

Cele 5 cărţi mici din coloarea roşie, arată veşti bune. Şapte de tobă prevesteşte o gelozie bine cunoscută, Cinci de cupă şi şapte de treflă arată că gelozia nu este bine întemeiată.

Patru aşi urmaţi de nouă de cupă, izbândă în întreprindere. Dacă nouă de pică se află în faţa noastră, izbânda e pierdută.

Pentru a câştiga la un joc de noroc trebuesc opt trefle, patru crai şi patru aşi.

Pentru a constata sănătatea unui copil, pentru a se informa de patrimoniul său, pentru a se încredinţa de pacea în casă trebuesc patru aşi, patru cărţi de opt şi craiul de cupă.

Pentru a afla câtă întârziere vor avea persoanele pentru căsătoria lor, fie exprimată în ani fie în luni sau în săptămâni - pentru un an: craiul de pică se va întâlni cu dama de cupă; asul de pică cu opt de tobă. Orice alt opt ar arăta atâţia ani de întârziere câţi sunt la număr, fiecare nouă, atâtea luni, fiecare şapte atâtea săptămâni.

cartomantie Despre cartomanţie - ghicit în cărţi
tarot Ghicit în cărţi - Metoda Lenormand
carti de joc Ghicit în cărţi - Metoda Etteilla
ghicit in carti Ghicit în cărţi - Metoda Thoreau
ghicit in carti de tarot Ghicit în cărţi - Metoda franceză
ghicit in carti de joc Ghicit în cărţi - Modul de a da cărţile în trei
ghicit in carti online Ghicit în cărţi - Darea cărţilor în şapte
ghicit in carti gratis Ghicit în cărţi - Darea cărţilor în cincisprezece
carti de joc Ghicit în cărţi - Metoda italiană şi alte procedeuri utilizate de catre celebrităţile cartomanţiei
pasente Ghicit în cărţi - Despre reuşite sau izbânde (pasenţele)
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB - constructie site | promovare site | productie spoturi audio | productie spoturi video | difuzare spoturi radio | difuzare spoturi tv
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.