zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

ghicit in carti Ghicit īn cărţi - Darea cărţilor īn douazeci şi unu

Ghicit gratis in carti Această metodă, deşi tot aceeaş, este ceva mai complicată, luăm un joc de 32 de cărţi, le amestecăm bine şi le tăiem, apoi tragem 11 cărţi, iar pe cele 21 ce ramān le īntidem pe masă şi după ce am amestecat cărţile din nou, le-am tăiat şi am tras o carte pentru surpriză, operăm tot ca mai sus, deci rămān 21 de cărţi pe masă. Numărăm acestea de trei ori pe rānd socotind de la cartea aleasă de către persoana care ne consultă. După aceea facem grămezile de trei ori pe rānd, lăsānd de fiecare dată o carte pentru surpriză la o parte.

Observaţiuni importante:

Dacă majoritatea cărţilor sunt albe, arată izbāndă strălucită pentru persoana consultantă. Dacă cele 5 cărţi mici de pică, se găsesc īn numărul acestora, persoana consultantă se va certa cu familia şi prietenii săi. De se află īn numărul celor 5 cărţi mici de verde, cāştigarea procesului.

Cele 5 cărţi mici din coloarea roşie, arată veşti bune. Şapte de tobă prevesteşte o gelozie bine cunoscută, Cinci de cupă şi şapte de treflă arată că gelozia nu este bine īntemeiată.

Patru aşi urmaţi de nouă de cupă, izbāndă īn īntreprindere. Dacă nouă de pică se află īn faţa noastră, izbānda e pierdută.

Pentru a cāştiga la un joc de noroc trebuesc opt trefle, patru crai şi patru aşi.

Pentru a constata sănătatea unui copil, pentru a se informa de patrimoniul său, pentru a se īncredinţa de pacea īn casă trebuesc patru aşi, patru cărţi de opt şi craiul de cupă.

Pentru a afla cātă īntārziere vor avea persoanele pentru căsătoria lor, fie exprimată īn ani fie īn luni sau īn săptămāni - pentru un an: craiul de pică se va īntālni cu dama de cupă; asul de pică cu opt de tobă. Orice alt opt ar arăta atāţia ani de īntārziere cāţi sunt la număr, fiecare nouă, atātea luni, fiecare şapte atātea săptămāni.

cartomantie Despre cartomanţie - ghicit īn cărţi
tarot Ghicit īn cărţi - Metoda Lenormand
carti de joc Ghicit īn cărţi - Metoda Etteilla
ghicit in carti Ghicit īn cărţi - Metoda Thoreau
ghicit in carti de tarot Ghicit īn cărţi - Metoda franceză
ghicit in carti de joc Ghicit īn cărţi - Modul de a da cărţile īn trei
ghicit in carti online Ghicit īn cărţi - Darea cărţilor īn şapte
ghicit in carti gratis Ghicit īn cărţi - Darea cărţilor īn cincisprezece
carti de joc Ghicit īn cărţi - Metoda italiană şi alte procedeuri utilizate de catre celebrităţile cartomanţiei
pasente Ghicit īn cărţi - Despre reuşite sau izbānde (pasenţele)
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.