zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

ghicit in carti Ghicit în cărţi - Darea cărţilor în cincisprezece

Ghicit gratis in carti Se taie jocul de cărţi în două, aşa ca fiecare parte să conţină 16 cărţi.

Se alege una din cele două părţi, punând cealaltă de o parte. Din această parte se trage o carte surpriză, iar celelalte se înscriu pe rând. Apoi se operează ca în modul precedent numărându-le câte şapte în trei rânduri, începând cu cartea consultantului şi mergând de la dreapta spre stânga.

Apoi se amestecă iar cele 15 cărţi, formând din ele trei grămezi fiecare de câte 5 cărţi. Se scoate prima carte din fiecare grămadă, punând-o pe cartea de supriză, astfel că se are în faţă patru grămezi, fiecare de câte patru cărţi.

Cele patru grămezi sunt:
a) după alegere pentru consultant.
b) Alta pentru casă.
c) A treia pentru ceeace nu se aşteaptă.
d) Cea din urmă pentru surpriză.

Presupunem că în grămada întâia avem valetul de cupă, asul de caro, dama ,de treflă, opt de pică. Cetim: un june vesel scrie unei dame de verde că e bolnav. De vom fi consulaţi de către o doamnă (dama de cupă) îi datormăm o explicaţie care va fi următoarea: "Un băiat vesel care ne iubeşte scrie unei fete brune că n-o iubeşte".

Dama de tobă care ne consultă este deci lămurită. Să mai schimbăm oracolul după acela cari ne consultă. Dacă e căsătorită sau dacă nu iubeşte, încă putem zice: Veţi primi o scrisoare din partea unui prieten, anunţându-vă indispoziţiunea unei dintre rudele Dvs. Sau: Un tânăr care caută să vă placă şi nu visează decât plăcere, stă în relaţiune cu dama brună supărată pe Dvs. pentru acest amor.

D-ra Lenormand poseda secretul de a interpreta înţelesul cărţilor în folosul persoanei care o consulta. Ea era înainte de toate o fizionomistă experimentată şi adeseori cărţile arătau numai aceea ce voia să spună.

Să urmăm. Grămada pentru casă cuprinde: dama de cupă, valet de pică, asul de treflă şi nouă de tobă. "Persoana ce consultă iubeşte sau se cunoaşte cu un tânăr de treflă. Va primi de la dânsul veşti plăcute care au suferit mică întârziere”.

cartomantie Despre cartomanţie - ghicit în cărţi
tarot Ghicit în cărţi - Metoda Lenormand
carti de joc Ghicit în cărţi - Metoda Etteilla
ghicit in carti Ghicit în cărţi - Metoda Thoreau
ghicit in carti de tarot Ghicit în cărţi - Metoda franceză
ghicit in carti de joc Ghicit în cărţi - Modul de a da cărţile în trei
ghicit in carti online Ghicit în cărţi - Darea cărţilor în şapte
tarot Ghicit în cărţi - Darea cărţilor în douazeci şi unu
carti de joc Ghicit în cărţi - Metoda italiană şi alte procedeuri utilizate de catre celebrităţile cartomanţiei
pasente Ghicit în cărţi - Despre reuşite sau izbânde (pasenţele)
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.