zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

ghicit in carti Ghicit în cărţi - Metoda italiană şi alte procedeuri utilizate de catre celebrităţile cartomanţiei

ghicit in carti gratis Metoda italiană:
Există foarte puţină deosebire între această metodă şi a noastră. Cărţile se trag câte trei punând, de câte ori găsim două cărţi de aceeaşi valoare, pe cea mai mare dintre ele la o parte. Dacă câte şi trei cărţi sunt de aceeaşi culoare, trebuesc luate. Cartea consultantului trebue să fie totdeauna ieşită. Trebuesc 15 cărţi ce se întind de la stânga spre dreapta, numărâdu-le din cinci în cinci şi începând cu cartea consultantului. Dacă această carte nu s-ar găsi printre ele, se începe de la capăt.

Să presupunem că am avea:
Zece de tobă, dama de treflă, opt de cupă, asul de tobă, opt de treflă, craiul de pică, nouă de cupă, valetul de pică, şapte de tobă, asul de pică, valetul de cupă.

Întregul va da: Trei aşi despărtaţi unul de altul: veşti bune cu întârziere. Trei zece: purtare urâtă a consultantului. Doi valeţi: societate proastă.

Să număram din 5 în 5, de la stânga spre dreapta, presupunând că cartea persoanei consultante ar fi dama de treflă. Opt de treflă, vei primi ceva bani; as de treflă, veşti îmbucurătoare; as de pică, izbândă deplină; as de cupă, în casă; crai de pică, om de lege sau avocat;
opt de pică, o să-ţi aducă supărări; valet de cupă, june vesel te va mângâia; as de tobă, şi o să-ţi scrie etc., până o să ajungi iară la dama de tobă.

După aceea adunaţi cărţile în pereche luând din dreapta şi din stânga, valetul de cupă şi zece de tobă, asul de pică şi dama de treflă şi aşa mai departe. Nouă de cupă ce rămâne singur arată reuşită deplină.

După darea acestor explicaţiuni, cele 15 cărţi se amestecă şi se aşează în 5 grămezi; întâia pentru persoana consultantă, a doua pentru casă, a treia pentru ceea ce se aşteaptă, a patra pentru, ceea ce nu se aşteaptă, a cincea pentru surpriză, şi se lasă o carte pentru consolare.

Exemplu:
Prima grămadă conţine: As de tobă, opt de treflă, zece de cupă: scrisoare, bani, veşti bune.

cartomantie Despre cartomanţie - ghicit în cărţi
tarot Ghicit în cărţi - Metoda Lenormand
carti de joc Ghicit în cărţi - Metoda Etteilla
ghicit in carti Ghicit în cărţi - Metoda Thoreau
ghicit in carti de tarot Ghicit în cărţi - Metoda franceză
ghicit in carti de joc Ghicit în cărţi - Modul de a da cărţile în trei
ghicit in carti online Ghicit în cărţi - Darea cărţilor în şapte
ghicit in carti gratis Ghicit în cărţi - Darea cărţilor în cincisprezece
tarot Ghicit în cărţi - Darea cărţilor în douazeci şi unu
pasente Ghicit în cărţi - Despre reuşite sau izbânde (pasenţele)
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.