zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

zodiac FAQ - Întrebări frecvente

1. DESPRE CONTUL MEU

Mai jos este, ca exemplu, inaginea unui cont îngheţat la o dată anterioară. Contul de mai jos nu este funcţional dar te poate ajuta să-ţi faci o impresie despre cum o să arate contul tău şi mai ales despre ce facilităţi o să ai la dispoziţie după activare. Click pe fiecare "?" pentru detalii. Ca utilizator înregistrat, pe lângă acest panou cu informaţii 100% personalizate, beneficiezi şi de acces nelimitat la toate secţiunile acestui site.

   
   
   
   
   
 
 
   
   
   
   


2. DESPRE COSTURI

Conform cu termenii şi condiţiile de urilizare, acceptate de tine în momentul înregistrării, serviciile oferite de ZodiaculTau.com nu sunt în totalitate gratuite.

Astfel:
Activarea contului costă 6 Euro sau contravaloarea în Lei. Această taxă include, ca bonus, posibilitatea de a asocia un profil contului tău şi un abonament de 30 de zile ce iţi oferă acces nelimitat la toate informaţiile cu caracter general de pe site + rezultate personalizate la aplicaţiile prezentate la înregistrare.

Valabilitatea contului poate fi prelungită oricând şi de câte ori doreşti cu încă 30 de zile, tariful fiind de 3 Euro sau contravaloarea în Lei pentru fiecare alte 30 de zile.

Doar adăugarea primului partener (profil asociat) este gratuită, fiind oferită ca bonus la activarea contului. Poţi adăuga oricâte profiluri asociate doreşti, însă numai contracost. Tariful fiind de 6 Euro sau contravaloarea în Lei pentru fiecare nou partener (profil asociat) adăugat contului tau.

Plata se efectuează, în condiţii de deplină securitate, la alegerea ta prin: SMS, CARD (în Lei) sau prin serviciul PayPal conform cu tarifele şi instrucţiunile prezentate la vedere în momentul solicitării acesteia şi în conformitate cu termenii şi condiţiile de utilizare acceptate de tine la înregistrarea pe acest site.
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.