zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

compatibilitati zodii Potrivirea zodiilor | Cu ce zodie se potriveste zodia ta

Cu ce zodie ma potrivesc? - Buna intrebare!

potrivirea zodiilor, compatibilitate zodie
"Cu ce zodie ma potrivesc?" sau mai bine spus "Cu ce zodie se potriveste zodia mea?" ar trebui sa fie una din primele intrebari la care trebuie sa aflam raspunsul inainte de a cauta un partener compatibil. Potrivirea zodiilor fiind esentiala in orice relatie fie ca vorbim despre dragoste si casatorie, fie ca vorbim despre prietenie sau chiar afaceri. Pentru ca atunci cand cautam elemente care sa ne ajute sa gasim partenerul potrivit este de dorit sa consultam si compatibilitatea intre zodii. De asemenea atunci cand nu intelegem de ce o relatie nu merge tocmai bine este recomandat sa studiem compatibilitatea sau mai bine zis incompatibilitatea trasata de semnul zodiacal sub care ne-am nascut, atat noi cat si partenerul nostru.

Analiza completa ce vizeaza compatibilitatea intre zodii este realizata pe baza mai multor indicatori cum ar fi: relatiile dintre zodii in functie de polaritate, element, planeta ce guverneaza zodia, dar mai ales trebuie luat in calcul ascendentul fiecarui partener daca se urmareste un studiu de caz care sa releve precis viitorul unei relatii anume, succesul unei casatorii, fericirea in dragoste, reusita intr-o afacere cu un anume partener.

COMPATIBILITATI INTRE ZODII

Alege zodia ta si afla cu ce zodie se potriveste si in ce masura.
Retine ca datele prezentate au un caracter general. Pentru date 100% personalizate este necesar sa-ti activezi un cont, detalii aici.
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti potrivirea zodiilor
Urmareşte-ne pe Google+

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.