zodiacultau.com - afla ce ti-e scris in stele

HOROSCOP PERSONALIZAT

ZODIAC PERSONAL

ŞTIINŢE ŞI PRACTICI OCULTE

SEMNIFICAŢIA NUMELUI

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z

ghicit in carti Ghicit īn cărţi - Metoda italiană şi alte procedeuri utilizate de catre celebrităţile cartomanţiei

ghicit in carti gratis Metoda italiană:
Există foarte puţină deosebire īntre această metodă şi a noastră. Cărţile se trag cāte trei punānd, de cāte ori găsim două cărţi de aceeaşi valoare, pe cea mai mare dintre ele la o parte. Dacă cāte şi trei cărţi sunt de aceeaşi culoare, trebuesc luate. Cartea consultantului trebue să fie totdeauna ieşită. Trebuesc 15 cărţi ce se īntind de la stānga spre dreapta, numărādu-le din cinci īn cinci şi īncepānd cu cartea consultantului. Dacă această carte nu s-ar găsi printre ele, se īncepe de la capăt.

Să presupunem că am avea:
Zece de tobă, dama de treflă, opt de cupă, asul de tobă, opt de treflă, craiul de pică, nouă de cupă, valetul de pică, şapte de tobă, asul de pică, valetul de cupă.

Īntregul va da: Trei aşi despărtaţi unul de altul: veşti bune cu īntārziere. Trei zece: purtare urātă a consultantului. Doi valeţi: societate proastă.

Să număram din 5 īn 5, de la stānga spre dreapta, presupunānd că cartea persoanei consultante ar fi dama de treflă. Opt de treflă, vei primi ceva bani; as de treflă, veşti īmbucurătoare; as de pică, izbāndă deplină; as de cupă, īn casă; crai de pică, om de lege sau avocat;
opt de pică, o să-ţi aducă supărări; valet de cupă, june vesel te va māngāia; as de tobă, şi o să-ţi scrie etc., pānă o să ajungi iară la dama de tobă.

După aceea adunaţi cărţile īn pereche luānd din dreapta şi din stānga, valetul de cupă şi zece de tobă, asul de pică şi dama de treflă şi aşa mai departe. Nouă de cupă ce rămāne singur arată reuşită deplină.

După darea acestor explicaţiuni, cele 15 cărţi se amestecă şi se aşează īn 5 grămezi; īntāia pentru persoana consultantă, a doua pentru casă, a treia pentru ceea ce se aşteaptă, a patra pentru, ceea ce nu se aşteaptă, a cincea pentru surpriză, şi se lasă o carte pentru consolare.

Exemplu:
Prima grămadă conţine: As de tobă, opt de treflă, zece de cupă: scrisoare, bani, veşti bune.

cartomantie Despre cartomanţie - ghicit īn cărţi
tarot Ghicit īn cărţi - Metoda Lenormand
carti de joc Ghicit īn cărţi - Metoda Etteilla
ghicit in carti Ghicit īn cărţi - Metoda Thoreau
ghicit in carti de tarot Ghicit īn cărţi - Metoda franceză
ghicit in carti de joc Ghicit īn cărţi - Modul de a da cărţile īn trei
ghicit in carti online Ghicit īn cărţi - Darea cărţilor īn şapte
ghicit in carti gratis Ghicit īn cărţi - Darea cărţilor īn cincisprezece
tarot Ghicit īn cărţi - Darea cărţilor īn douazeci şi unu
pasente Ghicit īn cărţi - Despre reuşite sau izbānde (pasenţele)
Urmareşte-ne pe Google+ Bookmark and Share

zodiac, horoscop, ascendent, calendar thebaic, zodiac european, zodiac chinezesc, previziuni astrale, zodii, astre, cartomantie, ghicit in carti, chiromantie, ghicit in palma, fizionomie, frenologie, numerologie, talmacire vise, vise, viata anterioara
Un proiect ROSTCLUB - constructie site | promovare site | productie spoturi audio | productie spoturi video | difuzare spoturi radio | difuzare spoturi tv
© Copyright ROSTCLUB - All Rights Reserved.